Contul de Twitter al jurnalistului Sky News, invadat de comentarii ironice

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
11/08/2016, 10:37
Contul de Twitter al jurnalistului Sky News, invadat de comentarii ironice GALERIE FOTO

Contul de Twitter al ziaristului Sky News Stuart Ramsay, despre care DIICOT spune că ar fi înscenat un reportaj despre presupuşi traficanţi de arme din România, a fost invadat miercuri de comentarii ironice ale unor utilizatori români ai reţelei sociale.

După ce DIICOT a anunţat, miercuri, că reportajul filmat în România a fost înscenat contra sumei de 2.000 de euro, au fost adăugate numeroase comentarii ironice, inclusiv din partea unor jurnalişti români, la o postare de luni – cea mai recentă – a lui Stuart Ramsay.

În postarea din 7 august, jurnalistul Sky News le răspundea aparent celor care îi contestau veridicitatea materialului, spunând că râde pe seama lor şi îi taxa pe „proştii care nu înţeleg jurnalismul”, informează News.ro, citat de Digi24.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×