News

Contul de WhatsApp al Luizei Melencu, activ pentru scurt timp: ”Iarăși e ceva ciudat”

15.08.2019 | 16:19
Contul de WhatsApp al Luizei Melencu activ pentru scurt timp Iarasi e ceva ciudat

Una dintre prietenele și colegele de clasă ale Luizei Melencu a alertat familia adolescentei dispărute în luna aprilie. Prietena Luizei spune că în noaptea de miercuri spre joi fata a apărut activă în grupul WhatsApp al clasei.

Luiza Melencu activă pe WhatsApp. O colegă a făcut mărturisirea

O colegă de clasă de-a Luizei Melencu a anunțat familia adolescentei că în noaptea de 14 spre 15 august, la ora 00:56 a apărut ceva ciudat legat de telefonul fetei dispărute în luna aprilie. Luiza Melencu a apărut activă în grupul de WhatsApp al clasei, iar prietena a făcut câteva print-screen-uri cu momentul în care a ieșit din conversație.

De asemenea, prietena Luizei a declarat că a încercat să sune pe numărul fetei dispărute, dar a intrat robotul telefonic. „Pe WhatsApp n-am sunat-o niciodată (n.r. – din 14 aprilie), am sunat pe numărul ei, dar era închis. Eu cred că este la cineva telefonul ei. Sau cartela“, a mai spus prietena fetei. Luiza Melencu a apărut activă pe WhatsApp ultima dată pe 14 aprilie, ziua în care a dispărut.

Luiza Melencu a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă
Unde se află telefonul Luizei Melencu. Anchetatorii nu au reușit să-l găsească. Sursa foto: adevarul.ro

Ce spune bunicul Luizei de această întâmplare

„A sunat o prietenă a Luizei. Avea şi un cont pe WhatApp şi până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1,00, i-a şters contul. (n. red. – bunicul se referă la faptul că la ora respectivă apare că Luiza a ieşit din acel grup) (…) Iarăşi e ceva ciudat, pentru că ei n-au găsit… Avea două cartele, una de Romtelecom, şi mai avea o cartelă de Orange, pare-mi-se.”, a spus bunicul fetei dispărute în luna aprilie, conform Adevărul.

„Azi-noapte, ne-au alertat nişte colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum… Înseamnă că telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, şi începând de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (…) am dat telefon procurorului de la Craiova, că ne-a lăsat cineva un telefon, şi am dat telefon acolo şi au luat legătura cu fata asta“, a completat bunicul Luizei Melencu.

Între timp anchetatorii au sunat-o pe colega Luizei. Prietena adolescentei de 18 ani este convină că telefonul Luizei Melencu este în posesia cuiva, nu aruncat așa cum a spus Gheorghe Dincă. Vă reamintim că inculpatul le-a indicat anchetatorilor un lan de floarea soarelui spunând că acolo se află telefonul fetei. Se pare că anchetatorii nu au reușit să găsească aparatul.