News

Contul de WhatsApp al Luizei Melencu, activ pentru scurt timp: ”Iarăși e ceva ciudat”

15.08.2019 | 16:19
Luiza Melencu a apărut activă pe contul pe WhatsApp. O colegă de-a fetei a dat alerta. Sursa foto: facebook.com

Una dintre prietenele și colegele de clasă ale Luizei Melencu a alertat familia adolescentei dispărute în luna aprilie. Prietena Luizei spune că în noaptea de miercuri spre joi fata a apărut activă în grupul WhatsApp al clasei.

Luiza Melencu activă pe WhatsApp. O colegă a făcut mărturisirea

O colegă de clasă de-a Luizei Melencu a anunțat familia adolescentei că în noaptea de 14 spre 15 august, la ora 00:56 a apărut ceva ciudat legat de telefonul fetei dispărute în luna aprilie. Luiza Melencu a apărut activă în grupul de WhatsApp al clasei, iar prietena a făcut câteva print-screen-uri cu momentul în care a ieșit din conversație.

De asemenea, prietena Luizei a declarat că a încercat să sune pe numărul fetei dispărute, dar a intrat robotul telefonic. „Pe WhatsApp n-am sunat-o niciodată (n.r. – din 14 aprilie), am sunat pe numărul ei, dar era închis. Eu cred că este la cineva telefonul ei. Sau cartela“, a mai spus prietena fetei. Luiza Melencu a apărut activă pe WhatsApp ultima dată pe 14 aprilie, ziua în care a dispărut.

Luiza Melencu a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă
Unde se află telefonul Luizei Melencu. Anchetatorii nu au reușit să-l găsească. Sursa foto: adevarul.ro

Ce spune bunicul Luizei de această întâmplare

„A sunat o prietenă a Luizei. Avea şi un cont pe WhatApp şi până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1,00, i-a şters contul. (n. red. – bunicul se referă la faptul că la ora respectivă apare că Luiza a ieşit din acel grup) (…) Iarăşi e ceva ciudat, pentru că ei n-au găsit… Avea două cartele, una de Romtelecom, şi mai avea o cartelă de Orange, pare-mi-se.”, a spus bunicul fetei dispărute în luna aprilie, conform Adevărul.

„Azi-noapte, ne-au alertat nişte colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum… Înseamnă că telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, şi începând de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (…) am dat telefon procurorului de la Craiova, că ne-a lăsat cineva un telefon, şi am dat telefon acolo şi au luat legătura cu fata asta“, a completat bunicul Luizei Melencu.

Între timp anchetatorii au sunat-o pe colega Luizei. Prietena adolescentei de 18 ani este convină că telefonul Luizei Melencu este în posesia cuiva, nu aruncat așa cum a spus Gheorghe Dincă. Vă reamintim că inculpatul le-a indicat anchetatorilor un lan de floarea soarelui spunând că acolo se află telefonul fetei. Se pare că anchetatorii nu au reușit să găsească aparatul.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri