Cele mai citite

Gafă galactică pe siteul federaţiei spaniole! Ce au scris despre Real

Federaţia spaniolă a comis o gafă monumentală după meciurile disputate în Copa del Rey în această săptămână, în centrul atenţiei aflându-se campioana în exerciţiu, Real Madrid.
30.11.2017 | 14:44
Gafă galactică pe siteul federaţiei spaniole! Ce au scris despre Real
ADVERTISEMENT

Real Madrid a obţinut calificarea în optimile de finală ale Copei del Rey (Cupa Spaniei), în urma victoriei cu 2-0 în deplasare şi a egalului, 2-2, la retur, pe teren propriu, în faţa altei formaţii din zona Madrid,  dar din a treia ligă, Fuenlabrada. Chiar dacă fanii au plecat nemulţumiţi de la stadion după un scor atât de puţin onorabil pentru firma Realului, totuşi madrilenii nu au mai păţit ruşinea din 2010, când au fost călcaţi în picioare de Alcorcon.

Real Madrid se află într.-unul dintre cele mai proaste momente din ultimii ani, jocul echipei stârnind multe critici şi rezultatele fiind departe de aşteptări. Cum în campionat există deja opt puncte handicap faţă de rivalul de-o viaţă din Barcelona, catalanii fiind lideri, nu ar fi de mirare că echipa lui Zindine Zidane s-ar putea concentra pe Cupă, pentru a nu rămâne în acest sezon cu nici un trofeu în vitrină.

Barcelona a câştigat anul trecut Copa del Rey

Nu ar fi deloc o decizie surprinzătoare, pentru că exact la fel a procedat Barcelona în sezonul anterior, în care Real a ieşit campioană şi în Spania şi în Europa. Catalanii au salvat întrucâtva situaţie luând Copa del Rey în finala cu Alaves. Evident, obiectivele mari sunt mereu campionatul şi Champions League atât la Madrid cât şi la Barcelona, dar în caz de forţă majoră a fost bună şi Cupa, decât nimic.

ADVERTISEMENT

Însă, dacă ar fi să ne luăm după siteul federaţiei spaniole Real Madrid nu ar mai figura în Cupă, fiind eliminată de Fuenlabrada! Gafă de proporţii care a generat un val de întrebări pe reţele de socializare din partea fanilor galacticilor, panicaţi la ideea că s-ar fi putut întâmpla ceva de ordin birocratic ducând la o eliminare cauzată de folosirea vreunui jucător în stare de suspendare. Din fericire, siteul federaţiei a oferit după o oră o altă configuraţie echipelor calificate în optimi, printre care figurează, cum era normal, şi Real Madrid.

i


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri