Video. Gest incalificabil al fanilor lui Nacional la meciul cu Chapecoense!

copa libertadores, chapecoense-nacional montevideo, video

Video.Fanii echipei uruguayene Nacional Montevideo au comis un gest reprobabil în meciul pe care echipa lor l-a câştigat în Copa Libertadores.

Se află în plină desfăşurare partidele de calificare în grupele Copei Libertadores, competiţia sud-americană similară Champions League. În cursul noţii de miercuri spre joi a avut loc în Brazilia, pe stadionul Arena Conde din Chapeco, partida dintre echipa braziliană Chapecoense şi uruguayenii de la Nacional Montevideo.

A fost un meci tipic înfruntărilor dintre brazilieni şi uruguayeni, adică presărat cu multe durităţi şi cu inevitabilele cartonaşe roşii, trei la număr, toate acordate în ultimul sfert de oră, când spiritele se încinseseră la maxim. Oaspeţii au avut un om dat afară, pe baza a două cartonaşe galbene, brazilienii doi, ambii direct cu roşu. La final tabela a indicat scorul de 1-0 în favoarea echipei mai experimentate, adică a lui Nacional ;Montevideo.

Chape, la a doua participare în Copa Libertadores

În general, dacă pe teren nu au lipsit corridele, în tribune atmosfera a fost civilizată, ba chiar în multe momente a avut aspect de sărbătoare, pentru că acesta este fiind al doilea sezon  al lui Chapecoense în Copa Libertadores. Echipa a câştigat fără a mai disputa finala de acum doi ani a Copei Sudamericana, fără a mai juca, adversara Atletico Nacional, din Columbia, renunţând la trofeu, după drama suferită în noiembrie 2016 de delegaţia braziliană plecată spre Medellin.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

După cum se ştie, avionul s-a prăbuşit şi din cei 71 de pasageri doar şase au supravieţuit. Chape s-a refăcut din mers, cu jucători veniţi cam din toate colţurile Braziliei şi a supravieţuit ultima ediţie în prima divizie, deşi puţini îi dădeau şanse. Tragicul eveniment din istoria clubului şi a localităţii a revenit însă, neaşteptat, în atenţie în timpul meciului din Copa Libertadores, datorită unui grup de indivizi din galeria uruguayană, care au comis un gest incalificabil. Aceştia au fost filmaţi în tribune cum râdeau şi mimau producerea accidentului aviatic, făcând prin aer gesturi cu mâinile care aminteau de căderea unui avion.

VEZI VIDEO