COPII UCIŞI în Siria, după bombardamente asupra unor tabere de persoane strămutate

Mirela Apostol   
in Hotnews
05/08/2016, 08:07
COPII UCIŞI în Siria, după bombardamente asupra unor tabere de persoane strămutate

Doi copii au fost ucişi şi circa 30 au fost răniţi, joi, în urma bombardării a două tabere de persoane strămutate în provincia Alep, din nordul Siriei, a anunţat Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO, organizaţie neguvernamentală cu sediul la Londra).

Doi copii ucişi în urma bombardării a două tabere de persoane strămutate, în nordul ţării. ”Avioane militare ce păreau a fi ruse au desfăşurat opt raiduri într-o zonă unde se aflau două tabere de persoane strămutate, la Atareb, la vest de oraşul Alep”, a declarat pentru AFP directorul OSDO, Rami Abdel Rahmane.

În urma acestor bombardamente au fost arse 10 corturi din cele două tabere. Una dintre tabere avea 32 de corturi, iar cealaltă 20.

Grupările rebele din provincia siriană Alep se concentrează mai ales într-o zonă situată la vest de oraşul omonim, vizat constant de raiduri aeriene ale forţelor guvernamentale siriene şi ale aliatului lor rus.

La începutul lunii mai, cel puţin 28 de civili au fost ucişi într-un raid asupra unei tabere de persoane strămutate în provincia Idleb, din nord-vestul Siriei. Moscova şi Damascul au negat orice implicare a lor în acea acţiune.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×