Fotbal intern

Copiii din întreaga ţară vin la România – Norvegia! Reşiţa, Craiova, Oraviţa, Buzău sau Sibiu şi-au trimis viitorii fotbalişti pe Arena Naţională! Video + Foto

15.10.2019 | 17:07
Copiii din intreaga tara vin la Romania  Norvegia Resita Craiova Oravita Buzau sau Sibiu siau trimis viitorii fotbalisti pe Arena Nationala Video  Foto
ADVERTISEMENT

România – Norvegia se joacă în condiţii speciale, iar meciul de pe Arena Naţională va fi urmărit din tribune de peste 30.000 de copii din întreaga ţară, dar şi din Bucureşti. Încă de dimineaţă, puştii, antrenorii şi profesorii lor au plecat spre Bucureşti pentru a fi în tribune la meciul decisiv din Grupa F. UEFA a sancţionat FRF pentru incidentele de la duelul cu Spania, însă forul continental a permis ca la partida care se va disputa marţi, de la ora 21:45, România să fie susţinută de copii.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,65 este cota pentru “sub 2,5 goluri marcate” la meciul România – Norvegia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

UPDATE, 15 octombrie, ora 17:08 / Şeful Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău, Adrian Petre, a anunțat că peste 900 de copii din Buzău vor merge la Bucureşti cu autocare închiriate de şcoli sau de primării pentru a susţine echipa naţională la meciul împotriva Norvegiei. Copiii provin din municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat, dar şi din comune precum Cochirleanca, Costeşti, Gherăseni, Verneşti, Smeeni, Merei sau Săhăteni.


Copiii şi-au făcut antrenamentul înainte de România – Norvegia

Copiii din întreaga ţară au plecat încă de dimineaţă spre Bucureşti, unde se va disputa meciul România – Norvegia. Oficialii FRF au postat un mesaj pe contul oficial de Facebook, unde au cerut poze şi filmuleţe video de pe drumul spre Capitală al micuţilor fani ai tricolorilor.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, la meciul România – Norvegia vor veni copiii din Craiova, Reşiţa, Oraviţa, Sibiu, Huşi, Simeria sau Chișineu-Criș. Universitatea Craiova, echipă care a avut 7.000 de copii în tribune la meciul cu AEK Atena, şi-a trimis 400 de puşti la duelul de pe Arena Naţională.

România bate recordul european la meciul cu Norvegia

În această toamnă, Partizan Belgrad a avut peste 22.000 de copii în tribune la meciul cu AZ Alkmaar din Europa League, un record pentru fotbalul european. Acum, România doboară acest record, după ce FRF a anunţat că la meci şi-au anunţat prezenţa 30.038 de copii sub 14 ani și însoțitori.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova trimite 400 de copii la meciul dintre România și Norvegia

Universitatea Craiova trimite 400 de copii la meciul dintre România și Norvegia.

Gepostet von Fanatik Sport am Dienstag, 15. Oktober 2019

“E pentru prima oară când joc un meci doar cu copii în tribună. Având în vedere că UEFA ne-a interzis să jucăm cu suporteri, cred că e un lucru bun, totuşi, că vom avea suporterii lângă noi, chiar dacă vor fi copii. Sper să fie o atmosferă plăcută. Nu e uşor pentru ei să vină la meci, vom încerca să dăm totul, ca în orice meci de până acum, şi să-i facem fericiţi”, le-a transmis Ciprian Tătăruşanu micuţilor fani care vin la România – Norvegia.