Life

Copiii lui Cătălin Crișan i-au moștenit talentul și deja au lansat o melodie. Cum arată Daria și Raris. Video

Daria și Raris au moștenit pasiunea tatălui lor pentru muzică. Copiii lui Cătălin Crișan și-au lansat prima melodie împreună.
01.10.2021 | 17:19
Copiii lui Catalin Crisan iau mostenit talentul si deja au lansat o melodie Cum arata Daria si Raris Video
Copiii lui Cătălin Crișan i-au moștenit talentul și deja au lansat o melodie. Cum arată Daria și Raris. Video
ADVERTISEMENT

Cătălin Crișan se mândrește cu cei doi copii ai săi, Daria și Raris. Și are și de ce. Aceștia au moștenit talentul, dar și pasiunea tatălui lor pentru muzică.

Copiii artistului și-au lansat deja prima melodie împreună. Aceștia au fost invitați în cadrul emisiunii Start Show România unde au interpretat piesa Beggin a celor de la The Four Seasons.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a fost prima apariție pe scenă pentru Daria și Raris Crișan.

Copiii lui Cătălin Crișan i-au moștenit talentul și deja au lansat o melodie. Cum arată Daria și Raris.

Copiii lui Cătălin Crișan îi calcă pe urme tatălui lor. Daria și Raris au moștenit talentul tatălui lor, iar artistul are numai motive de bucurie. De curând, Daria și Raris au fost invitați la emisiunea Start Show România de la Național Tv, unde și-au lansat prima piesă împreună.

Este vorba după un cover după cunoscuta melodie Beggin, cântată de The Four Seasons în anul 1967. Tinerii au impresionat imediat telespectatorii cu vocile lor.

ADVERTISEMENT
Daria și Raris Crișan
Daria și Raris Crișan

 

“Ne înțelegem foarte bine unul cu altul, simt că vocile noastre se completează perfect. De aceea, era normal ca prima noastră piesă oficială să fie prima pe care să o gândim şi să o punem la punct împreună.

Eu şi Raris suntem cei mai mari critici ai noștri, ceea ce mă bucură enorm, știu că mereu mă pot baza pe un feedback obiectiv, oricând am nevoie de el”, a spus Daria Crișan, la Național TV. 

ADVERTISEMENT

La ce concursuri au mai participat Daria și Raris

Daria și Raris nu sunt la prima experiență de acest gen. Aceștia au mai apărut pe scenă și în trecut. Daria, care acum are 21 de ani, a câștigat  trofeul Mamaia Copiilor în anul 2014. După doi ani a luat și premiul cel mare la Virgin Radio Talent Hunt.

Raris a apărut la emisiunea Next Star de la Antena 1, unde a reușit să ajungă până în finală impresionând juriul.

ADVERTISEMENT

Fiica cunoscutului cântăreț este studentă la Facultatea de Medicină, în timp ce Raris este încă elev.

“Sunt la fel de fericit pe cât este și Daria pentru faptul că am lansat împreună prima noastră piesă. Varianta de duet ne permite atât comunicarea mai bună cu publicul nostru, cât și nuanțarea diversă a piesei”, a spus și fiul cântărețului.

ADVERTISEMENT