Sport

Galerie FOTO. Copilul FĂRĂ CAP, în vizită la Moş Crăciun!

Jaxon Emmett Buell, copilul fără jumătate de cap, a uimit o lume întreagă cu pofta lui de viaţă. Micuţul a luptat cu îndârjire pentru zilele lui şi părinţii lui au fost fericiţi să-i...
11.12.2015 | 17:50
Galerie FOTO Copilul FARA CAP in vizita la Mos Craciun
ADVERTISEMENT

Jaxon Emmett Buell, copilul fără jumătate de cap, a uimit o lume întreagă cu pofta lui de viaţă. Micuţul a luptat cu îndârjire pentru zilele lui şi părinţii lui au fost fericiţi să-i serbeze prima zi de naştere.

CLICK SUS PE GALERIE PENTRU FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU COPILASUL! E DRAGALAS FOC, IN CIUDA GRAVEI PROBLEME CU CARE S-A NASCUT!!!

Jaxon Emmett Buell a reuşit să impresioneze o lume întreagă! Medicii nu i-au dat şanse de supravieţuire, dar el s-a încăpăţânat să trăiască şi a ajuns să-şi serbeze prima zi de naştere.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV. DRAMA familiei lui Gigi Becali! „Are CANCER!!!” Anunt tragic la orele DIMINETII!!! Cea mai grea veste!!!

Micuţul s-a născut cu o malformaţie a capului, numită Microhydranencephaly, afecţiune prezentă la 1 din 4,859 de naşteri.

ALERTA METEO! VINE URGIA!!! DE AZI, NINSORI SI LAPOVITA! VEZI ZONELE AFECTATE!

“După ce am aflat de faptul că fătul are o malformaţie, am mers acasă şi ne-am gândit ce să facem, dacă este cazul să renunţăm la bebeluş. Cine suntem noi să decidem?

ADVERTISEMENT

Noi am dat naştere unui copil, i-am dat o şansă şi suntem vocea lui. Am făcut tot ce am putut pentru a-i da şansa de a lupta şi tot ce a făcut de când s-a născut a fost să lupte pentru viaţa lui”, a mărturisit Brandon pentru dailymail.co.uk.

VIDEO FABULOS!!! UN MARE SPORTIV ROMAN SI-A CERUT IUBITA DE NEVASTA CHIAR PE STADION! VEZI MOMENTUL FANTASTIC, APLAUDAT DE ZECI DE MII DE OAMENI!!!

Mi-au luat bucuria pe care o trăieşte orice gravidă. Nu am avut nimic din asta”, mărturiseşte Brittany, mama bebeluşului.

ADVERTISEMENT

Acum, Jaxon a fost în vizită la Moş Crăciun, pentru prima oară în viaţa sa!