Hotnews

Copil autist în vîrstă de opt ani, bătut în grădiniţă de educatoare

Caz revoltător la Piteşti. Un copil autist în vârstă de opt ani a fost bătut în centrul de îngrijire de educatoare. Femeia a recunoscut că l-a lovit pe micuţ pentru că nu a ascultat-o....
11.06.2015 | 15:16
Copil autist în vîrstă de opt ani, bătut în grădiniţă de educatoare
ADVERTISEMENT

Caz revoltător la Piteşti. Un copil autist în vârstă de opt ani a fost bătut în centrul de îngrijire de educatoare. Femeia a recunoscut că l-a lovit pe micuţ pentru că nu a ascultat-o. Băieţelul a fost dus de mama lui la spital, cu vânătăi şi zgârieturi lăsate pe faţă de inelul educatoarei.

Un copil de 8 ani cu autism a ajuns la spital după ce a fost bătut de educatoare. Mama băiatului a observat câteva echimoze pe capul copilului şi a mers cu el de urgenţă la medic pentru a vedea care este starea lui de sănătate. Medicii au decis că nu este nevoie de internare.

ADVERTISEMENT

Potrivit România TV, incidentul s-a petrecut la Grădiniţa Specială „Sfânta Elena” Piteşti.

Se pare că băiatul a fost zgâriat cu inelele pe faţă de educatoare. Femeia a recunoscut şi este acum cercetată de Comisia de Disciplină.

ADVERTISEMENT

Copilul urma un program special în acest centru. Conducerea şcolii a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate. Familia copilului a depus plângere la poliţie.

Sursă: www.romaniatv.net

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri