News

Copil, căutat de poliție în București, după ce a sunat la 112. Minorul a făcut o glumă proastă – Update

06.08.2019 | 18:36
Copil cautat de politie in Bucuresti dupa ce a sunat la 112 Minorul a facut o gluma proasta  Update

Un băiat de doar 9 ani a căzut într-un canal în cartierul Apărătorii Patriei din București. Copilul a sunat la 112 unde a vorbit timp de 35 de minute cu un operator. De 4 ore băiatul este căutat de poliția și pompierii ISU București.

Update, ora 19.01: Raed Arafat a anunțat la Digi 24 că este vorba despre o alarmă falsă. Se pare că minorul a făcut o glumă proastă și se afla la în siguranță, în cartierul în care locuia. Un caz similar s-a mai petrecut în județul Hunedoara, unde un alt copil a alertat autoritățile, spunând că a fost răpit. Și în acel caz s-a dovedit a fi o alarmă falsă.

Băiat de 9 ani căzut în canal căutat de 4 ore de poliția Capitalei

Un băiat a sunat în această după-amiază la 112 spunând că a căzut într-un canal din zona cartierului Apărătorii Patriei din București. Copilul de 9 ani a sunat la ora 14:38 la 112 și a vorbit timp de 35 de minute cu operatorul spunând că a fost băgat într-un canal de un alt copil care a pus și capacul.

Poliția și pompierii ISU București îl caută de copilul de 9 ani de 4 ore. Polițiștii care s-au deplasat pe strada Măceșului au bătut din poartă-n poartă în căutarea băiatului și au desfăcut toate capacele de canal. La ora aceasta copilul este de negăsit, iar telefonul acestuia se pare că este închis.

„S-a procedat la alertarea celor mai apropiate resurse de intervenţie, de la Detaşamentul Apărătorii Patriei, ulterior numărul acestora fiind suplimentat cu alte echipe de pompieri din apropiere, inclusiv Detaşamentul Special de Salvatori. La faţa locului au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din pompieri, poliţisti, jandarmi, poliţişti locali şi Apa Nova”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov, potrivit adevarul.ro.

Copil căzut în canal căutat de Poliția Capitalei
Un băiat de 9 ani a sunat la 112 spunând că a căzut într-un canal în Apărătorii Patriei. Sursa foto: stirileprotv.ro

Copil de 9 ani dispărut după ce a căzut într-o gură de canal

Până la această oră polițiștii au verificat 15-20 de străzi adiacente în căutarea băiatului de 9 ani. Din păcate, organele de poliție aflate la fața locului nu au găsit niciun indiciu despre un copil căzut într-un canal. Se pare că băiatul de 9 ani a efectuat mai multe apeluri la 112 și de fiecare dată copilul a oferit alte indicii legat de locul unde ar fi căzut în gura de canal.

Numeroase efective de poliție, pompieri, salvare și poliție locală se află în aceste momete în cartierul Apărătorii Patriei din București și îl caută în continuare pe copilul de 9 ani.