News

Copil de 13 ani din Bihor, găsit spânzurat în pod, după ce mama lui a plecat de acasă

03.05.2021 | 21:02
Copil de 13 ani din Bihor gasit spanzurat in pod dupa ce mama lui a plecat de acasa
Copil de 13 ani din Bihor, găsit spânzurat în pod, după ce mama lui a plecat de acasă. Sursa foto: moldova24.info
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini în județul Bihor, chiar în a doua zi de Paște. Un copil de doar 13 ani a fost găsit găsit spânzurat în podul casei. 

Totul s-a petrecut în localitatea Roșia. Sosiți la faţa locului, polițiștii Secţiei nr. 1 de Poliţie Rurală Beiuș au constatat sinuciderea, precum și faptul că nu există suspiciuni conform cărora băiatul ar fi fost victima unei alte infracțiuni.

ADVERTISEMENT

Imediat, la locul tragediei a ajuns și un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, însă băiatul nu a putut fi salvat, a confirmat dr. Liciniu Venter, managerul SAJ Bihor, pentru presa locală.

Copil de 13 ani din Bihor, găsit spânzurat în podul casei

Vecinii din sat spun că băiatul ar fi luat această decizie după ce a fost afectat de faptul că, în urmă cu circa o săptămână, mama sa şi unul dintre cei doi fraţi ai lui au plecat de acasă şi nu s-au mai întors.

ADVERTISEMENT

Mama sa ar fi fost determinată să părăsească domiciliul în urma scandalurilor din familie, susțin oamenii din zonă. Astfel, doi băieţi au rămas doar cu tatăl lor acasă, scrie Ebihoreanul.ro.

”Apelul 112 s-a înregistrat, luni, în jurul orei 15. Este vorba despre un băiat de 13 ani din Roşia. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, a precizat Ioana Lascău, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

ADVERTISEMENT

Caz similar celui din Bihor, petrecut și la Botoșani

O dramă similară s-a petrecut la mijlocul anului trecut și în județul Botoșani. Un copil de numai 12 ani a fost găsit spânzurat de părinții în propria locuință.

Cumplita tragedia din luna iunie a avut loc la puțin timp după miezul nopții, în momentul când tatăl băiatului s-a întors de la muncă din sat.

ADVERTISEMENT

Chiar părintele a fost cel care și-a găsit fiul spânzurat în propria locuință. Imediat după descoperirea terifiantă, tatăl copilului decedat a sunat la 112, apelând la ajutorul cadrelor medicale.

La fața locului a ajuns o ambulanță, însă viața copilului era deja pierdută, deși personalul medical a pus în aplicare repetate manevre de resuscitare.

ADVERTISEMENT