News

Copil de 2 ani lăsat nesupravegheat, salvat de la înec de un polițist local. Momentul intervenției. Video

O tragedie uriașă a fost la un pas de a se produce în Slobozia. Un copil de 2 ani, nesupravegheat, a căzut într-o fântână. Salvarea sa a fost un polițist local prezent în zonă.
15.10.2022 | 13:50
Copil de 2 ani lasat nesupravegheat salvat de la inec de un politist local Momentul interventiei Video
Un polițist local a evitat o tragedie. Cum a salvat de la înec un copil de 2 ani căzut într-o fântână. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Inconștiență uriașă pentru rudele unui copil de doar 2 ani din Slobozia. Micuța a fost lăsată nesupravegheată și a căzut într-o fântână arteziană.

Un polițist local a evitat o tragedie. Cum a salvat de la înec un copil de 2 ani căzut într-o fântână

Toma Florin Augustin este numele unui bărbat devenit erou pentru o familie din Slobozia. De profesie polițist local, acesta a fost omul potrivit în momentul potrivit pentru a evita o tragedie.

ADVERTISEMENT

Aflat în timpul său liber, bărbatul a ieșit la plimbare în Parcul Ialomița din Slobozia. La un moment dat, acesta a observat un copil de 2 ani, nesupravegheat, cum cade în fântâna arteziană din zonă.

Fără să stea pe gânduri, polițistul sare imediat în ajutorul fetiței, o scoate din apă și apoi îi caută părinții sau rudele aflate în zonă.

ADVERTISEMENT

Din filmările apărute pe camerele de luat vederi din zonă și puse la dispoziție de Poliția Locală Slobozia, se observă inițial cum fetița apare în zona fântânii alături de alte două persoane.

La un moment dat, micuța rămâne singură pe marginea apei și pare că încearcă să atingă suprafața ei cu picioarele. Nu reușește și alunecă în fântână. E momentul în care a fost observată de polițist.

ADVERTISEMENT

Dacă ne referim la cele două persoane care o însoțeau pe copilă, în mod cert nu e vorba de părinții acesteia ci, cel mai probabil, de niște rude, probabil o soră și un frate mai în vârstă.

Poliția Locală Slobozia, laude pentru Florin: ”Îi mulțumim pentru spiritul civic de care a dat dovadă”

Evenimentul petrecut în județul Ialomița a fost prezentat pe pagina de Facebook a celor de la Poliția Locală din Slobozia.

ADVERTISEMENT

Agentul Toma Florin Augustin este lăudat pentru spiritul civic de care a dat dovadă. Iată postarea:

”Datorită calității umane deosebite de care a dat dovadă colegul nostru, Toma Florin Augustin, polițist local în cadrul Poliției Locale a Municipiului Slobozia, o tragedie deosebită a putut fi evitată.

Îi mulțumim pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi cu siguranță cu toții putem învăța o lecție deosebită din caracterul şi comportamentul acestui polițist local şi suntem mândri că este parte din echipa noastră.

Cu siguranță dacă fiecare dintre noi ne-am implica mai mult în viața comunității noastre şi nu am asista pasiv la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, asemenea polițistului local, am putea crea un spațiu mai sigur şi mai civilizat în oraşul nostru”.

ADVERTISEMENT