News

Copil de 5 ani din Dâmbovița, înecat în piscină. Mama distrusă de durere s-a spânzurat. Ce posta aceasta pe Facebook, recent. Update

Dublă tragedie petrecută în județul Dâmbovița. Un copil de 5 ani din Găești s-a înecat în piscină. Distrusă de durere, mama acestuia s-a spânzurat.
29.09.2022 | 12:13
Copil de 5 ani din Dambovita inecat in piscina Mama distrusa de durere sa spanzurat Ce posta aceasta pe Facebook recent Update
Copil de 5 ani din Dâmbovița, înecat în piscina casei. Șocată, mama minorului a fugit de acasă. Sursa foto: exclusivdb.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
29-09-2022
09:20

Cami, mama băiețelului de 5 ani înecat, pe pagina ei de Facebook: ”Iubiți copiii ca și când lumea se va sfârși”

Cami, în vârstă de 34 de ani, este femeia din Găești care și-a pus capăt zilelor în urma șocului suferit când și-a văzut copilul decedat. Ea a fost căutată de către autorități, însă a fost găsită spânzurată.

În urmă cu doar o lună, femeia a distribuit pe contul de Facebook un mesaj prin care le îndeamnă pe celelalte mămici să îi iubească pe cei mici până când ”lumea se va sfârși”.

”Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență.

Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații.

Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta.

Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați”, se arată în mesaj.

Un copil de doar 5 ani s-a înecat, miercuri, în piscina din curtea casei, în timp ce se afla în îngrijirea mamei. Tulburată de această dramă uriașă, femeia a luat o decizie radicală.

Copil de 5 ani din Dâmbovița, înecat în piscina casei. Șocată, mama minorului a fugit de acasă

Din primele informații, tragedia din orașul Găești a fost consemnată la orele după amiezii. Atunci, polițiștii au fost sesizaţi, prin apel la 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un copil s-a înecat.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că un minor de 5 ani ar fi căzut într-o piscină situată în curtea locuinţei. Din nefericire, a fost declarat decesul copilului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Copilul se afla în grija mamei sale. După ce a văzut că fiul său a murit, aceasta a fugit de acasă, fiind extrem de tulburată. Mai multe ore, mama copilului a fost căutată de familie şi de polițiști.

ADVERTISEMENT

Mama copilului nu a rezistat șocului și s-a spânzurat. Unde a fost găsită

Potrivit presei locale, chiar mama minorului a fost cea care l-a găsit pe micuț căzut în piscina din curtea casei.

Minute în șir, a stat lângă trupul băiețelului, până când medicii i-au dat cumplita veste că nu-i mai pot salva copilul.

ADVERTISEMENT

Vestea a fost una cu un impact uriaș pentru femeie. Din spusele vecinilor, imediat după ce a aflat că micuțul nu dă niciun semn de viață, femeia a plecat spre câmp, fără să spună ceva.

Avea doar câteva haine pe ea și era udă. În zonă s-a dat imediat s-a dat alarma. Zeci de angajați din Poliție, jandarmi, pompieri, membri ai familiei și oameni din localitate au plecat în căutarea ei.

ADVERTISEMENT

După mai multe ore de căutări, în jurul orei 3.00 dimineața, mama copilului înecat a fost găsită spânzurată pe câmpul din spatele casei în care locuia, scrie publicația ExclusivDB.

ADVERTISEMENT