News

Copil de 5 ani, lovit de o mașină de poliție în Bolintin Vale. Minorul ieșea în fugă dintr-o curte

Un copil de 5 ani a fost lovit de o mașină de poliție, luni, în orașul Bolintin Vale, din județul Giurgiu. Minorul ieșea în fugă dintr-o curte, în momentul când a fost accidentat.
17.01.2022 | 21:57
Copil de 5 ani lovit de o masina de politie in Bolintin Vale Minorul iesea in fuga dintro curte
ADVERTISEMENT

Un nou incident ce implică o autospecială de poliție și un minor a avut loc, la doar câteva zile după ce două fetițe au fost lovite pe trecerea de pietoni. De data aceasta, s-a întâmplat în orașul Bolintin Vale, unde un copil în vârstă de 5 ani a fost lovit de o mașină a oamenilor legii, în timp ce ieșea în fugă, din curtea unui imobil, traversând neregulamentar.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12:40. Copilul nu ar fi fost vătămat corporal, dar s-a apelat un echipaj de ambulanță pentru i se face toate investigațiile necesare.

ADVERTISEMENT

Minorul nu ar fi fost rănit. Reacția oamenilor legii

Omul legii s-ar fi aflat în timpul serviciului când în cale i-a apărut copilul, pe strada Palanca, din orașul Bolintin Vale.

Totodată, minorul era nesupravegheat atunci când ieșea din fugă din curtea unei case și s-ar fi lovit, de altfel, de autovehiculul aflat în mișcare.

ADVERTISEMENT

”Luni, 17 ianuarie, în jurul orei 12,40, în timp ce un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Bolintin Vale, aflat în serviciu, se deplasa cu o autospecială de serviciu pe strada Palanca, din oraşul Bolintin Vale, un minor de cinci ani, nesupravegheat, a ieşit în fugă din curtea unui imobil şi s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare.

În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a minorului, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanţă pentru efectuarea de investigaţii de specialitate.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unităţii de parchet”, se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

Polițistul a fost testat cu aparatul alcooltest

Polițistul care se afla la volan a fost supus și testului cu aparatul alcooltest. Rezultatul ar fi ieșit negativ, adică omul legii nu conducea sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT

Totodată, poliţistul este angajat al Ministerului de Interne din anul 2012. A absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina, iar permis are din 2007.

Cazul de față amintește de cel care a avut loc în Capitală, vineri. Două fete au fost lovite pe trecerea de pietoni, de către un polițist care nu avea sirenă pornită și circula cu viteză. Cele două se întorceau de la școală. Din nefericire, una dintre ele a murit, iar în urmă cu două zile a fost condusă pe ultimul drum.

S-a demarat o anchetă în acest caz. Între timp, părinții Raisei, copila moartă, sunt sfâșiați de durere și cer să se facă dreptate în acest caz. Încă nu sunt date certe cu privire la tragedie.

ADVERTISEMENT