News

Copil de 7 ani, bătut cu bestialitate de tatăl său în timp ce mama privea nepăsătoare. Video șocant

09.02.2021 | 19:55
ADVERTISEMENT

Un copil de 7 ani a fost bătut cu bestialitate de tatăl său. În tot acest timp, mama privea nepăsătoare, iar la un punct părea că chiar că se amuză de întâmplarea respectivă.

Scenele șocante s-au petrecut pe parcusul lunii ianuarie în comuna suceveană Frumosu. În filmare se poate vedea cum bărbatul îl lovește pe micuț cu o scândură și îl ridică în aer, iar apoi îl izbește de sol.

ADVERTISEMENT

Agresiunea suferită de copilul de doar șapte ani s-a petrecut în locuița familiei. Ulterior, imaginile șocante au ajuns, nu se știe cum, pe internet.

Copil de 7 ani, bătut cu bestialitate de tatăl său în timp ce mama privea nepăsătoare. Video șocant

În timp ce bărbatul îl lovește cu cruzime, copilul încearcă să se protejeze cu mâine și își roagă părintele să înceteze. În aceeași cameră se afla și mama micuțului, care nu a intervenit în niciun moment. Femeia a privit cu nepăsare întreaga scenă.

ADVERTISEMENT

După ce  filmarea a apărut în spațiul pubic, oamenii legii s-au autosesizat. Aceștia au luat legătura cu mama copilului, dar aceasta a refuzat să ceară un ordin de restricție sau să depună plângere împotriva soțului. Mai mult, femeia ar fi negat existența incidentului din filmare.

În urma unei anchete a Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava s-a constatat că în casa respectivă trăiau 5 minori: băiatul de șapte ani, doi copii gemeni de 10 ani și doi adolescenți, de 14 și 15 ani. Mama a acceptat, după ce a realizat că poate să fie căzută din drepturile părintești, să se mute împreună cu cei mici într-un centru de îngrijire al Direcţiei de Asistenţă Socială.

ADVERTISEMENT

“În cursul zilei de ieri polițiștii Postului de Poliție Frumosu au fost soliciati de către lucrătorii DGASPC Suceava pentru a-i însoți la domiciliul unui bărbat din comuna Frumosu pentru a desfășura activități specifice în cadrul unor verificări privind rele tratamente aplicate de către acesta copiilor săi”, a transmis IPJ Suceava, potrivit Ziar de Suceava.

„Au fost obținute date cu privire la faptul că în cursul lunii ianuarie 2021 bărbatul respectiv ar fi agresat pe unul dintre copiii săi în vârstă se 7 ani. S-a întocmit dosar penal pentru violență în familie raportat la infracţiunea de loviri sau alte violențe, chiar dacă mama minorilor a negat evenimentul și a refuzat să depună plângere în calitate de ocrotitor legal”, au adăugat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

„Cei 4 minori aflați la domiciliu (minorul agresat și alți 3 frați) au fost preluați împreună cu mama acestora și trasportati la un Centru de primire în regim de urgență. În cursul acetei zile polițiștii continuat activitățile în cadrul dosarului penal și au intrat în posesia unor imagini video care surprind agresiunea. Bărbatul agresor în vârstă de 48 de ani a fost reținuți de polițiști și condus la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, urmând că la finalizarea acestora să se dispună măsuri procesuale inclusiv măsuri preventive privative de libertate. Mulțumim specialiștilor DGASPC pentru implicare și colaborare”, mai arată comunicatul instituției.

ADVERTISEMENT
Tags: