News

Copil din Botoșani, înjunghiat în plină stradă. Autorul faptei, prins de Poliție. Update

09.11.2020 | 11:11
Copil din Botosani injunghiat in plina strada Autorul faptei prins de Politie Update
ADVERTISEMENT

Un copil de 16 ani a fost înjunghiat în spate, duminică seara, pe o stradă din Botoșani, de un individ a cărui identitate rămâne, momentan, învăluită în mister. Polițiștii scotocesc, însă, întreg orașul pentru a da de urma lui.

UPDATE, 9 noiembrie, ora 11:11 / La nicio zi distanță după ce un băiat de 16 ani a fost înjunghiat pe o stradă din Botoșani, polițiștii au reușit să-l identifice pe autorul faptei. Atacatorul este tot un minor, mai exact un adolescent de 14 ani.

ADVERTISEMENT

“În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificat autorul faptei, in persoana unui minor de 14 ani, din municipiul Botoşani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmand ca in funcţie de rezultatul acestora şi de concluziile medico-legale sa fie dispuse măsuri în consecinţă”, a transmis luni dimineaţă, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

Știrea inițială: 8 noiembrie, ora 20:09 / În cauză a fost întocmit dosar penal în vederea săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs fapta.

Între timp, victima a fost transportată la spital pentru investigații amănunțite. Potrivit unui medic din cadrul UPU-SMURD, prezintă leziuni în partea dreaptă din spate, dar este în stare stabilă.

ADVERTISEMENT

Un copil de 16 a fost înjunghiat în plină stradă

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un minor de 16 ani din municipiul Botoșani, ar fi fost victima unei agresiuni în timp ce se deplasa pe Pietonalul Unirii din oraș.

Din primele verificări a rezultat faptul ca minorul ar fi fost înjunghiat în zona hemitoracelui drept, posterior, de persoane necunoscute, iar în urma agresiunii a reușit să ajungă la domiciliul său, de unde a fost efectuat apelul prin SNUAU 112.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Toate echipajele aflate în teren desfășoară activități specifice pentru identificarea autorului faptei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

A intervenit pentru a despărți doi tineri care se certau

Potrivit tatălui copilului, incidentul a avut loc pe Pietonalul Unirii, în faţa unei cafenele, fiul său fiind înjunghiat în momentul în care a încercat să îi despartă pe alţi doi tineri care se certau. Ulterior, a mers acasă și le-a povestit părinților ce s-a întâmplat.

Speriat, tatăl l-a pus în cadă din cauza sângerării abundente şi a sunat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor. Echipajele medicale ajunse în scurt timp la faţa locului i-au acordat victimei primul ajutor în casă, după care l-au transportat la Secţia de Pediatrie a Spitalului din Botoșani.

ADVERTISEMENT