News

Copil din Iași, găsit inconştient într-un şanţ. A fost transportat cu elicopterul la spital. ”Ne rugăm să trăiască”

Un copil din Iași a fost găsit inconștient într-un șanț. Tânărul a fost transferat de urgenţă cu elicopterul la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Sfânta Maria
29.01.2022 | 17:16
Copil din Iasi gasit inconstient intrun sant A fost transportat cu elicopterul la spital Ne rugam sa traiasca
ADVERTISEMENT

Poveste dramatică în Iași. Un copil în vârstă de 11 ani a fost transferat de urgenţă cu elicopterul la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Sfânta Maria, după ce a fost găsit la marginea unui drum. Cel mai probabil este victimă a unui accident rutier.

Băiatul se zbate acum între viaţă şi moarte, iar medicii fac tot posibilul pentru a-l salva în aceste momente. Copilul a fost intubat şi ventilat. I s-a făcut anestezie generală, umplere volumice şi încălzire, dar prognosticul medicilor este rezervat.

ADVERTISEMENT

”Ne rugăm să trăiască, e o minune de copil. Din ce ştim noi nu era nicio maşină la locul accidentului. Poliţia cercetează”,  a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi, conform Adevărul.

Un copil de 11 ani a fost găsit inconştient într-un şanţ. ”Ne rugăm să trăiască, e o minune de copil

Băiatul a fost găsit la marginea unui drum din localiatea Deleni, județul Iași.

”Elicopterul mergea să transfere un pacient dintr-un spital din Republica Moldova către Spitalul Chişinău.

ADVERTISEMENT

La 112 a venit un apel de la Deleni despre un copil inconştient cu traumă, găsit într-un şanţ.

Elicopterul l-a găsit în comă politraumă şi şoc traumatic pe băieţelul de 11 ani, probabil lovit de o maşină.  Acesta a fost adus stabil la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Sfânta Maria”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.

ADVERTISEMENT

Un copil din Iași a fost găsit într-un șanț. ”Din ce ştim noi nu era nicio maşină la locul accidentului. Poliţia cercetează”

Situația băiatului este foarte gravă. Doctorii sunt rezervați, în acest moment, privind starea lui de sănătate.

Copilul are doar 11 ani. Acesta se zbate între viaţă şi moarte, iar medicii fac tot posibilul pentru a-l salva în aceste momente. Părinții tânărului sunt la muncă în străinătate.

ADVERTISEMENT

”Am anunţat neurochirurgul în legătură cu hematom intracranian postraumatic. A venit mătuşa pentru că părinţii sunt la muncă în străinătate. Am anunţat poliţia.

Ne rugăm să trăiască, e o minune de copil. Din ce ştim noi nu era nicio maşină la locul accidentului. Poliţia cercetează”,  a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.

ADVERTISEMENT
Tags: