Copil dispărut de acasă, găsit după jumătate de an. Ce le-a spus poliţiştilor

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
13/08/2016, 17:34
Copil dispărut de acasă, găsit după jumătate de an. Ce le-a spus poliţiştilor

Un băiat în vârstă de 15 ani din comuna cărăşeană Doclin, dat dispărut de familie acum şapte luni, a fost găsit la aproape 100 de kilometri distanţă de casă, la Timişoara.

Agenţii din cadrul Postului de Poliţie Doclin au fost sesizaţi, la începutul acestui an, că minorul a dispărut în timp ce se afla cu animalele familiei pe câmp şi, în urma activităţilor de căutare desfăşurate de poliţişti, minorul a fost găsit pe raza municipiului Timişoara, scrie pressalert.ro.

La audieri, minorul a declarat că a plecat voluntar de la domiciliu, în urma unor discuţii în contradictoriu avute cu membrii familiei. În tot acest timp s-a deplasat pe raza localităţilor Tirol, Fizeş, Berzovia din Caraş-Severin, dar şi pe raza altor localităţi din judeţul Timiş.

În perioada în care a lipsit, acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni, nu a comis vreuna şi nu a suferit traume fizice sau psihice. Minorul a fost încredinţat familiei.

SURSA: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×