News

Copil român, uitat într-o parcare din Ungaria. Se întorcea cu mama lui din Italia. Cum a fost posibil

Un copil român a fost uitat într-o parcare din Ungaria. Totul s-a întâmplat în timp ce se întorcea cu mama lui din Italia, care a plecat mai departe cu mașina de transport.
27.04.2022 | 14:58
Copil roman uitat intro parcare din Ungaria Se intorcea cu mama lui din Italia Cum a fost posibil
ADVERTISEMENT

Un băiat de 14 ani a fost uitat într-o parcare din Ungaria. Totul a avut loc în zona Csengele, autostrada M5, în timp ce copilul se întorcea cu un autocar, cu mama sa, din Italia, în România.

Cum a rămas copilul român singur în parcarea din Ungaria

La un moment dat, când mașina a oprit, minorul a coborât să meargă la toaletă. După ce a ieșit, s-a trezit singur într-un loc necunoscut, deoarece autovehiculul plecase.

ADVERTISEMENT

Speriat, fără acte și telefon la el, a început să ceară ajutorul unor oameni din parcare. Astfel, un bărbat a sunat la poliție, oamenii legii au intervenit și l-au dus pe băiatul de 14 ani la vama Nădlac, unde era așteptat de mamă.

Povestea copilului a devenit virală în Ungaria

În Ungaria, povestea copilului a devenit virală, după ce cazul său a fost dezvăluit pe pagina de Facebook a Poliţiei din Budapesta. Mulți au rămas surprinși de caz și s-au bucurat să vadă că adolescentul este teafăr.

ADVERTISEMENT

”Ce ne-a făcut pe mulți când eram copii în excursia cu clasa, acum s-a întâmplat.. Dar, din fericire, asta a funcționat.

Ieri un bărbat a făcut un anunț că un băiețel a cerut ajutor pe autostrada M5 în zona de odihnă Csengelei. Se dovedește că tipul a fost uitat acolo, e speriat, nu are telefon și acte.

ADVERTISEMENT

Colegii noștri din județul Csongrád au plecat imediat, iar băiatul român de 14 ani le-a spus că se îndreaptă spre casă dintr-o cursă italiană spre România cu un autobuz turistic și s-au oprit să se răcori un pic.

Tânărul s-a dus la baie în această perioadă, iar imediat ce a ieșit, s-a trezit singur în locul de odihnă, autobuzul a plecat fără el.

ADVERTISEMENT

Patrulele au reușit să informeze compania de autobuze și l-au dus pe băiat la punctul de trecere a frontierei Csanádpalota.

Autobuzul întors din România era deja acolo și mama lui îl aștepta”, este menționat pe pagina de facebook PoliceHungaryOfficial, scrie Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags: