Life

Copilăria de coșmar a lui Zanni de la Survivor: „Stăteam într-un cămin în care ăia mai mari mă băteau”

Zanni de la Survivor România a avut o copilărie de coșmar. Faimosul a povestit că a crescut într-un cămin, unde mânca bătaie de la copiii mai mari.
13.06.2021 | 16:31
Copilaria de cosmar a lui Zanni de la Survivor Stateam intrun camin in care aia mai mari ma bateau
Copilăria de coșmar a lui Zanni de la Survivor: „Stăteam într-un cămin în care ăia mai mari mă băteau” Sursa foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

În ediția din 12 iunie a competiției, Zanii și Marius Crăciun au avut un moment de sinceritate. Cei doi au vorbit de trecut, de prieteni și de momentele prin care au trecut.

Zanni s-a destăinuit și a povestit prin ce clipe dificile a trecut. Copilăria și adolescența i-au fost marcate de comportamentele urâte ale oamenilor ca îl înconjurau.

ADVERTISEMENT

Copilăria de coșmar a lui Zanni de la Survivor: „Stăteam într-un cămin în care ăia mai mari mă băteau”

Zanni a explicat că a simțit nevoia să se izoleze de oamenii din jur. El a povestit că a renunțat la mulți prieteni pentru că aceștia nu erau ce păreau a fi.

„Am renunțat demult la tovarășii mei și i-am iubit pe tovarășii mei. Dar le-am spus „nu”. Nu știu, nu mă interesează ce vorbiți voi. „Ah, bine că ești tu deștept!”, d-alea. Mă mai jucam cu ei la calculator când eram acasă, că nu aveam ce face. Mă chemau ei pe joc și jucam și eu cu ei. Când îi auzeam din nou de firme, de haine, ce și-a cumpărat cutare… Și le mai ziceam „băi, dacă mă joc cu voi, dacă mai vorbiți despre asta, simt să ies din joc, că sunteți ratați rău de tot”, a mărturisit faimosul.

ADVERTISEMENT

Aceste lucruri l-au făcut să se închidă în el și să se refugieze în muzică: „la 17-18 ani, ascultam foarte mult rock, negam tot ce vedeam, eram ignorant”.

„Am fost în etapa aia când aveam ranchiună în suflet, trăiam numai în frustrări, când auzeam de oamenii care reușesc îi înjuram încontinuu. Credeam că sunt inteligent, că e bine cum sunt eu, că-i ignor pe cei din jurul meu, că ei sunt proști. Și că eu sunt șmecher și nu stau cu oricine”, a adăugat el.

ADVERTISEMENT

Faimosul a explicat că acest comportament a ținut până când a realizat că nu poate să evolueze ignorând lumea din jurul său. Acesta a afirmat că și-a dat seama că trebuie să se afișeze exact așa cum e pentru ca oamenii să-l accepte.

Zanni, clipe dificile în copilărie

Faimosul a povestit că a trecut prin momente dificile, de la o vârstă foarte fragedă. El a explicat că lipsa părinților a l-a pus în situații delicate.

ADVERTISEMENT

„M-a întrebat profa de ce n-au venit părinții la ședință. I-am apus: „n-am părinți, eu sunt orfan, n-am părinți!” și toți s-au uitat la mine și n-au mai râs. Că au văzut că sunt asumat,” și-a amintit acesta.

„Mi-am dat seama că asta e de fapt psihologic. Oamenii vor lovi unde doare mai tare. Toată copilăria s-a râs de mine”, a mai spus Faimosul.

Nici la căminul unde locuia lucrurile nu au fost mai ușoare. „stăteam într-un cămin în care aia mai mari mă băteau. Până m-am călit și nimic nu mă mai afecta”.

ADVERTISEMENT