Life

Copilul Danei Roba, abuzat la grădiniță de educatoare: „Era traumatizată”

Fetița cea mare a Danei Roba a fost umilită la grădiniță. Fosta asistentă de televiziune a mers să discute cu educatoarea și s-a confesat în mediul online.
07.11.2022 | 12:16
Copilul Danei Roba abuzat la gradinita de educatoare Era traumatizata
Fetița Danei Roba a fost umilită la grădiniță. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba a suferit o transformare spectaculoasă. A dat viața de noapte pe una trăită în credință. S-a pocăit și s-a axat pe viața de familie. Acum are două fetițe, însă postura de mamă vine cu provocări. Fiica sa cea mare a fost abuzată la grădiniță, iar vedeta nu a lăsat acest lucru să treacă neobservat.

Fetița cea mare a Danei Roba a fost abuzată la grădiniță. Vedeta, discuție aprinsă cu educatoarea despre care spune că i-a traumatizat copilul

În urmă cu câțiva ani, Dana Roba era o prezență aproape constantă în showbizul românesc. Implicată în mai multe scandaluri, fosta iubită a lui Nicolae Guță s-a schimbat radical.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a pocăit, s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a axat pe viața de familie. Fosta asistentă de televiziune este mama a două fetițe și lucrează în domeniul frumuseții, ca make-up artist.

Chiar dacă face tot posibilul pentru a se ține departe de scandaluri, Dana Roba susține că este gata de orice pentru copiii ei. În mediul online, a publicat un videoclip cu puternic emoțional în care Chantal plânge și îi povestește mamei ei ce se petrece atunci când merge la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Pentru Antena Stars, Dana Roba a oferit mai multe explicații și a dezvăluit că, timp de o săptămână, până când a putut merge personal la instituția din Timișoara, a ținut secretul și nu a vorbit cu tatăl micuței despre ceea ce se petrece.

„Azi-dimineață m-am pregătit s-o duc pe fată la grădiniță și să stau de vorbă cu doamna educatoare. Fata mi-a spus că doamna o obligă să stea cu capul pe masă până i se înroșește obrazul, o ceartă, o pune la colț. Este ca la pușcărie, ca în Coreea de Nord, ne comportăm ca o sălbatică”, a declarat Dana Roba la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Dana Roba susține că situația s-a repetat de mai multe ori

După discuția cu soțul său, Dana Roba a aflat că nu s-a întâmplat o singură dată ca Chantal să plece de la grădiniță cu obrazul roșu, dar micuța ar fi fost prea speriată pentru a vorbi.

„Mi s-a spus că sunt o mamă problemă, că ea nu are ce să vorbească cu mine, că ea a avut un deces. Eu nu i-am spus soțului meu decât azi-dimineață.

ADVERTISEMENT

Daniel mi-a spus așa: ‘Dana, eu am văzut-o pe fată de multe ori cu falca roșie, dar nu mi-am dat seama de ce obrazul ei este roșu. Am întrebat-o și fata nu spunea nimic’. Efectiv, era traumatizată de șocul în care doamna educatoare o ține la grădiniță”, a povestit Dana Roba.

Acum, fetița Danei Roba nu mai vrea să meargă la grădiniță, dar vedeta i-a promis că va rezolva problema și ca educatoarea nu o va mai trata necorespunzător.

„Nu mai vrea să meargă la grădiniță. I-am zis: ‘Mama, trebuie să mergi la grădiniță. Că mama merge și o pune pe doamna cu capul pe masă. Mami o să cheme Poliția și doamna nu o să mai fie acolo’.

(…) Am fost azi dimineață la director. Îmi doresc foarte mult ca ea să nu mai lucreze în acea grădiniță și în nicio grădiniță și o să fac toate demersurile”, a declarat vedeta.

Alți copii ar fi avut parte de tratament similar din partea educatoarei

În plus, după ce Dana Roba a făcut public cazul, aceasta a fost sunată de o mămică ce i-a dezvăluit că și fiica ei a fost abuzată de respectivul cadru didactic. Mai mult, când era în biroul directorului, o altă femeie a venit pentru a se plânge de faptul că băiețelul său este amenințat de îngrijitoare că dacă nu este cuminte, o să fie luat acasă de un alt angajat „care pune perdelele”.

„’Am sunat ca să confirm cazul, fetița mea a fost lovită cu liniarul peste unghii și dat cu palma peste gură să tacă’. Iar eu când m-am dus să vorbesc cu ea, a început să-mi râdă în nas, ca o sălbatică. Ăsta nu este un comportament normal”, a dezvăluit Dana Roba.

ADVERTISEMENT
Tags: