Stiri sportive

Copilul de mingi al lui Liverpool, adevăratul erou al miracolului: “Să i se dea bilete la finala Champions League” VIDEO

08.05.2019 | 16:30
Trent Alexander-Arnold şi copilul de mingi erou de la Liverpool

Trent Alexander-Arnold a avut o sclipire care a fost decisivă pentru calificarea lui Liverpool în finala Champions League. Fundaşul “cormoranilor” a bătut rapid cornerul care a dus la golul de 4-0, în momentul în care întreaga apărare a Barcelonei dormea. Origi a fructificat pasa lui Arnold şi a declanşat pe Anfield Road. 

Copilul de mingi al lui Liverpool, adevăratul erou al miracolului! Cum a contribuit la calificare

Dar, englezii au găsit încă un erou al calificării şi nu a jucat nici măcar un minut. Este vorba de copilul de mingi care i-a aruncat repede mingea lui Alexander-Arnold, iar acel gest l-a făcut astăzi vedetă, atât în presa din Anglia, cât şi pe reţelele de socializare. Puştiul de 14 ani, pe numele său Oakley Cannonier i-a dat instantaneu o minge lui Arnold, care a bătut rapid cornerul din care s-a marcat golul victoriei.

Fanii lui Liverpool l-au căutat pe reţelele de socializare şi l-au umplut de mesaje de felicitare. Oakley a devenit vedetă şi la televiziunile din Anglia, iar fostul internaţional scoţian, Graeme Souness a declarat: “Să i se cumpere bilete la finala Champions League!” 

VEZI AICI FAZA: 

Bunica copilului de mingi a scris şi ea pe twitter că este mândră de nepotul ei, mai ales după ce a citit mii de mesaje din partea unor fani ai lui Liverpool. Alexander-Arnold şi Oakley Cannonier au făcut şi poze împreună cu o ocazie anterioară. Cine credea că din colaborarea lor se va naşte golul calificării?

Oakley Cannonier, copilul de mingi erou după Liverpool – Barcelona 4-0

Trent Alexander-Arnold a fost şi el copil de mingi

Trent Alexander-Arnold ştie foarte bine ce înseamnă să fii copil de mingi pe Anfield Road, el fiind martor la meciul din 2014 în care Liverpool a pierdut titlul în dauna lui Manchester City în ultimele etape. Atunci, “cormoranii” au cedat cu 2-0 pe teren propriu cu Chelsea, celebrul meci în care Steven Gerrard a alunecat într-un moment decisiv în lupta la titlu.

Trent Alexander-Arnold, copil de mingi la Chelsea – Liverpool, în 2014

Liverpool va juca finala Champions League de la Madrid de pe Vanda Metropolitano, de pe 1 iunie. “Cormoranii” vor întâlni în ultimul act Ajax Amsterdam sau Tottenham Hotspur, scorul din tur fiind 1-0.