Fotbal international

Copilul de mingi din meciul cu Manchester United speră să readucă grupele Champions League la Cluj: “Suntem nerăbdători şi motivaţi!”

20.08.2019 | 11:22
Copilul de mingi din meciul cu Manchester United spera sa readuca grupele Champions League la Cluj Suntem nerabdatori si motivati

CFR Cluj joacă marţi, de la ora 22:00, împotriva Slaviei Praga în play-off-ul UEFA Champions League. Ardelenii forţează calificarea în grupele competiţiei unde ar putea să se califice pentru prima dată după 7 ani. Ultima dată, CFR a fost în Liga Campionilor în 2012, când reuşea victoria de senzaţie cu 1-0 pe Old Trafford şi încheia cu record de puncte pentru o echipă românească în grupele competiţiei: 10. 

Copilul de mingi din meciul cu Manchester United speră să readucă grupele Champions League la Cluj

În meciul tur, dintre CFR Cluj şi Manchester United, unul dintre protagoniştii echipei de acum a fost copil de mingi la poarta lui De Gea. Este vorba de Alexandru Adrian Păun, atacantul care se află într-o formă foarte bună şi care ar putea începe ca titular meciul împotriva Slaviei Praga.

După golul marcat cu Sepsi Sf. Gheorghe, Dan Petrescu l-a lăudat pe atacantul său, spunând că selecţionerul ar trebui să îl convoace la echipa naţională: „Joacă foarte bine, selectionerul ar trebui să aibă loc și pentru el. E posibil să înceapă titular marți, în momentul ăsta e într-o formă senzațională”

Adiţă Păun a declarat că toţi jucătorii sunt nerăbdători să intre pe teren cu Slavia: “Suntem cu toții nerăbdători, motivați, și sperăm să scoatem un rezultat favorabil nouă contra Slaviei. Motivația aceasta am avut-o de-a lungul ultimilor doi ani, suntem în mare parte aceiași jucători, spiritul echipei este unul formidabil, iar asta poate face diferența în asemenea meciuri. De când am venit la echipă, am întâlnit doar oameni profesioniști și pasionați de ceea ce fac. În ciuda problemelor avute, spiritul CFR-ului n-a murit niciodată”, a spus Păun, conform Lead.ro.

Copilul de mingi din meciul cu Manchester United speră să readucă grupele Champions League la Cluj: "Suntem nerăbdători şi motivaţi!"
Copilul de mingi din meciul cu Manchester United speră să readucă grupele Champions League la Cluj: “Suntem nerăbdători şi motivaţi!”

Atacantul lui CFR Cluj consideră că este pregătit să vină şi la echipa naţională dacă selecţionerul Contra va apela la serviciile sale: “Bineînțeles că sunt pregătit, să îmbraci tricoul Naționalei este cea mai mare satisfacție. Dar, momentan, nu vreau să mă gândesc la asta, ci doar la meciurile echipei mele de club, pentru ca urmează niște jocuri foarte importante”

  • 900.000 de euro este cota lui Adiţă Păun
  • 24 de ani are atacantul lui CFR Cluj 

 

 

 

Tags: