News

Copilul indian care a prezis pandemia de coronavirus lovește din nou! Ce se va întâmpla cu omenirea în următoarea perioadă

06.07.2020 | 21:30
Copilul indian care a prezis pandemia de coronavirus loveste din nou Ce se va intampla cu omenirea in urmatoarea perioada
Copilul indian care a prezis pandemia de coronavirus susține că ne așteaptă o foamete planetară. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Abhigya Anand, copilul indian care a prevăzut că întreaga omenire se va confrunta cu „un pericol sever” venit din Italia, dezvăluie un nou scenariu care cu siguranță vă va da fiori reci pe șira spinării. Chiar dacă pandemia de coronavirus se va încheia pe data de 5 septembrie, micuțul susține că ar fi mult prea devreme să ne bucurăm.

Asta pentru că la sfârșitul anului ne așteaptă încă o tragedie de proporții și trebuie să fim pregătiți. Vestea bună este că de această dată vom scăpa mult mai repede, însă depinde doar de noi să limităm proporțiile dezastrului.

ADVERTISEMENT

Nu, nu este vorba despre al doilea val COVID-19, ci de o problemă care are legătură cu lipsa acută a alimentelor. Conjuncția dintre Saturn și Jupiter va fi la baza foametei cu care omenirea se va confrunta timp de câteva luni, anunță Anand, tânărul care a devenit astrolog deși are doar 14 ani.

Indianul care a prezis pandemia de coronavirus avertizează: ne așteaptă luni întregi de foamete planetară

Până la vârsta de 7 ani, băiatul a vizitat mai multe temple, a studiat sanscrita, iar mai apoi a urmat cursuri de astrologie. Inițial, existau anumite îngrijorări legate de faptul că nu ar avea maturitatea necesară pentru a asimila astfel de cunoștințe, dar nu i-a luat mult timp să iasă în evidență, în calitate de elev model al clasei sale.

ADVERTISEMENT

A devenit astfel cel mai tânăr absolvent al filosofiei hinduse cunoscute sub numele de Vastu Shastra. Acesta a anticipat pandemia de coronavirus încă din 2019, când a anunțat că o boală se va răspândi în întreaga lume din noiembrie până în aprilie 2020, iar China va fi țara cea mai afectată.

Tânărul susține că pandemia se va încheia pe 5 septembrie

De asemenea, a liniștit întreaga omenire spunând că efectele COVID-19 vor dispărea exact la 5 septembrie 2020. Deși a trecut 31 martie, data la care estima o scădere a cazurilor de  îmbolnăvire, virusul continuă să progreseze în toate colțurile lumii.

ADVERTISEMENT

În momentul de față avem 11.655.612 de infectări la nivel global și 538.565 de decese, iar situația nu pare să se îmbunătățească prea curând. Ba chiar tinde să capete proporții, în condițiile în care majoritatea statelor au intrat în faza de relaxare a măsurilor.

O altă previziune surprinzătoare îi aparține psihologului Sylvia Browne și datează încă din 2008. În paginile cărţii sale a fost observat un pasaj ce descria cu lux de amănunte situaţia actuală, vorbind despre infecția cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

În jurul anilor 2020 o boală severă ca pneumonia, se va răspândi în întreaga lume, afectând plămânii şi tuburile bronhice şi va rezista împotriva tuturor tratamentelor cunoscute. Între timp boala va dispărea brusc de la sine aşa cum a apărut, iar 10 ani mai târziu va apărea din noi, dispărând în cele din urmă definitv”, a scris aceasta.

Deși a stârnit o groază de controverse din partea specialiştilor, cartea a devenit un adevărat best-seller în întreaga lume. Printre cumpărători se regăsește chiar și Kim Kardashian, o admiratoare declarată a Sylviei Browne.

ADVERTISEMENT