Life

Câți bani câștigă Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian? Copilul are viitorul asigurat

Theo Rose și Anghel Damian nu se pot plânge de lipsa banilor. Copilul pe care aceștia îl așteaptă nu va duce lipsi de nimic din punct de vedere material.
15.11.2022 | 15:50
Cati bani castiga Theo Rose si iubitul ei Anghel Damian Copilul are viitorul asigurat
Theo Rose și Anghel Damian așteaptă un copil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Copilul pe care Theo Rose îl așteaptă nu va fi lipsit de griji materiale! FANATIK a aflat câți bani fac Anghel Damian și partenera lui din buiness-urile lor, iar sumele nu sunt de neglijat!

Sarcina lui Theo Rose, confirmată de tatăl ei

Vestea că Theo Rose este însărcinată a împânzit internetul. În ultimele ore, doar despre asta se vorbeșe în showbiz, iar ceea ce știm sigur este că micuțul pe care cântăreața îl așteaptă va avea mai mult ca sigur o copilărie fericită, având în vedere banii pe care îi învârt părinții săi.

ADVERTISEMENT

Theo nu a confirmat încă vestea, însă au fost alte persoane apropiate de ea care au felicitat-o deja pentru această bucurie. Horia Brenciu a fost prima vedetă care a vrut să îi transmită gândurile sale bune juratei de la Vocea României, iar tatăl artistei a spus că va fi cel mai împlinit bunic din lume.

„Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta. A preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut! A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta. Despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, a declarat tatăl lui Theo Rose pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Cântăreața care joacă în serialul „Clanul” de la PRO TV a știut să facă bani încă de cum a explodat notorietatea ei. Nici partenerul ei, Anghel Damian, nu se poate plânge de bani.

Anghel Damian, profit de peste 8.000 de lei pe lună din cele două firme

Potrivit informațiilor consultate de FANATIK, regizorul serialului de la PRO în care joacă iubita lui, are două firme active care îi aduc niște sume consistente de bani în buzunar în fiecare lună.

ADVERTISEMENT

Una dintre acestea, Michelangelo Films SRL, a înregistrat un profit net de 53.079 lei în anul 2021, rulând o cifră de afaceri de peste 494.000 de lei. Din această firmă de producții cinematografice, video și de programe de televiziune, Anghel a încasat lunar în jur de 4.000 de lei.

Tânărul mai are o întreprindere pe numele său, 3A Corp Distribuție Online SRL. Aceasta se ocupă de prelucrarea datelor și administrarea paginilor web. Anul trecut, această firmă i-a adus lui Damian un profit net de 50.691 lei, în jur de 4.200 lei pe lună.

ADVERTISEMENT

Din cele două afaceri pe care acesta le are, câștigurile sale lunare sar, așadar, de 8.000 de lei.

Theo Rose face bani frumoși din clipurile sale de pe YouTube

Theo Rose stă ceva mai bine la capitolul bani. Vedeta câșită din surse diferite! Olteanca e remunerată pentru rolul din „Clanul” și proiectul Vocea României, iar la salariile pe care le încasează de la PRO TV adăugăm banii din concerte și sumele obținute din vizualizările videoclipurilor sale de pe YouTube.

Și Theo Rose are o firmă, THR Music SRL, înregistrată la Registrul Comerțului pe 26 aprilie 2021, care a devenit plătitoare de TVA după o lună și ceva, pe 1 iunie 2021, semn că a început să producă ceva cașcaval. Asta în condițiile în care o firmă devine plătitoare de TVA lunar dacă se depășește plafonul de 494.000 de lei. TVA-ul se plătește trimestrial dacă se înregistrează venituri sub 100.000 de euro.

Dincolo de firma care se ocupă de spectacole, lui Theo Rose îi merge destul de bine și din YouTube. Conform informațiilor prezentate de FANATIK în urmă cu două luni, Theo ar câștiga din platforma video 9.500 de dolari (aproximativ 44.745 de lei) în medie, pe fiecare clip.

ADVERTISEMENT