News

Copilul minune al patinajului artistic, Ekaterina Alexandrovskaya, înmormântată în Moscova după presupusa sinucidere din 17 iulie. Sportiva avea 20 de ani

24.07.2020 | 17:18
Copilul minune al patinajului artistic Ekaterina Alexandrovskaya inmormantata in Moscova dupa presupusa sinucidere din 17 iulie Sportiva avea 20 de ani
ADVERTISEMENT

Ekaterina Alexandrovskaya a fost înmormântată la Moscova, după moartea suspectă din 17 iulie 2020.

Sportiva în vârstă de 20 de ani s-ar fi sinucis, conform unor surse ale anchetei, însă polițiștii nu au soluționat momentan cazul.

ADVERTISEMENT

Lumea patinajului artistic este în stare de șoc după presupusa sinucidere a Ekaterinei, fanii, prietenii și familia fiind șocați de cele întâmplate.

O cunoscută patinatoare artistică a murit la 20 de ani, după ce s-a aruncat de la etaj

Corpul neînsuflețit al fetei a fost condus pe ultimul drum de familie și prieteni care au asistat la o ceremonie în cimitirul Balashikha, la 25 de kilometri de Moscova, conform Russia Today.

ADVERTISEMENT

Ekaterina Dmitriyevna Alexandrovskaya s-a născut în 1 ianuarie 2000. Cu partenerul ei de patinaj, Harley Windsor, rusoaica a fost campioana în 2017 la CS Tallinn Trophy și a obținut medalia de bronz la CS Nebelhorn Trophy 2017 și medalia de bronz clasic CS S.U.A. 2018.

Fostă campioană mondială în 2017 la juniori, Alexandrovskaya era considerată una dintre cele mai talentate și promițătoare sportive din lume.

ADVERTISEMENT

Femeia reprezentase Australia la nivel internațional, având dublă cetățenie ruso-australiană. Sportiva a căzut de la etajul 6 al blocului unde locuia, fiind avansată varianta suicidului. Ekaterina a lăsat un bilet de adio pe care a scris „Te iubesc”.

Alexandrovskaya era deprimată după ce a aflat că are grave probleme de sănătate care o obligau să se retragă din sport, iubirea vieții ei. Printre altele, sportiva ar fi suferit de epilepsie.

ADVERTISEMENT

Campioana mondială Evgenia Medvedeva este șocată de moartea prietenei sale. „Îmi pare rău că nu am discutat mai mult cu ea, că nu am luat legătura mai mult cu ea”, a declarat Medvedeva.

ADVERTISEMENT
Tags: