Fotbal intern

VIDEO / Copos a fost ELIBERAT! Ce regrete are afaceristul

UPDATE 18:17 / George Copos a făcut primele declaraţii după ce a fost eliberat de Tribunalul Bucureşti:  “Vreau să cred că trăiesc într-un stat de drept. Sînt foarte îngrijorat de...
07.04.2015 | 16:20
VIDEO  Copos a fost ELIBERAT Ce regrete are afaceristul
ADVERTISEMENT

UPDATE 18:17 / George Copos a făcut primele declaraţii după ce a fost eliberat de Tribunalul Bucureşti:  “Vreau să cred că trăiesc într-un stat de drept. Sînt foarte îngrijorat de copilaşii mei, care nu mai vor să rămînă în România. Am făcut două mari erori în viaţă: am intrat în politică şi am cheltuit 30 de milioane de euro la fotbal. Rapidiştii sînt oameni unici. Chiar dacă am suferit mult, ei au rămas mereu unici pentru mine. E păcat că am făcut închisoare avînd în vedere că am creat multe locuri de muncă şi am adus foarte mulţi bani acestei ţări”, a zis George Copos (VEZI VIDEO).

 UPDATE 15:45 / Comisia de la Penitenciarul Rahova i-a aprobat cererea de eliberare condiţionată lui Copos în ianuarie 2015, dar Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea omului de afaceri. Însă contestaţia depusă de Copos a fost aprobată de judecătorii Tribunalului Bucureşti. Fostul patron al Rapidului este primul inculpat din “Dosarul Transferurilor” care este eliberat.

ADVERTISEMENT

UPDATE 07.04. 2015 13:52 / Judecătorii analizează contestaţia lui George Copos împotriva deciziei de a-l menţine după gratii. Iniţial, magistraţii au concluzionat că fostul patron al Rapidului a forţat legea ca să fie liber: nu a vrut să se educe, ci a scris 5 cărţi doar pentru a ieşi mai repede din închisoare.

Potrivit România TV, George Copos este susţinut marţi în sala de judecată de Dinu Gheorghe, fostul său director de pe vremea cînd era patron la Rapid, dar şi de soţia sa, vizibil emoţionată cînd George Copos a intrat în sala de judecată. Ea a stat în ultima bancă şi nu a luat legătura cu Copos. Decizia magistraţilor este definitivă şi dacă va fi admisă contestaţia, el va fi eliberat chiar de marţi.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Scenariu de coşmar pentru fostul patron al Rapidului, George Copos! Aflat după gratii în urma condamnărilor primite de acesta în dosarele “Loteria I” şi cel al “Transferurilor”, omul de afaceri poate să iasă în libertate în aproximativ o săptămînă. Însă doar pentru scurt timp!

ADVERTISEMENT

Sursele FANATIK.RO au dezvăluit modalitatea care îl aduce pe Copos aproape de o  condamnare iminentă în alt dosar în care acesta este acuzat de evaziune fiscală, spălare de bani şi manipularea pieţei de capital, Loteria II.

Condamnat la 4 ani cu executare pentru infracţiunile comise în dosarul “Loteria I” şi la 3 ani şi opt luni pentru cele din dosarul “Transferurilor”, George Copos aşteaptă sentinţa în privinţa eliberării sale pe data de 07.04.2015, peste o săptămînă! (vezi facsimil sus în GALERIA FOTOT CLICK PE POZĂ).

ADVERTISEMENT

VIDEO / Goluri SENZAŢIONALE în amicalele de LUX! Aici ai TOATE golurile

“Deşi pare a fi o variantă utopică, zvonurile tot mai acutizate de pe culoarele instanţelor prezintă un scenariu horror pentru fostul patron al Rapidului! Acesta poate fi eliberat săptămîna viitoare, însă nu pentru mult timp, dosarul Loteria II fiind mult mai complex şi în care ar urma să îl aştepte o pedeapsă imensă”, au punctat sursele autorizate din rîndurile instanţelor de judecată.

SUPER FOTO! Halep, în ŞCOALĂ! Destăinuiri din COPILĂRIE

Liber doar trei zile!??

Conform portalului instanţei, George Copos poate îşi desfăşura activităţile ca om liber doar cîteva zile! Mai exact, trei!!! Pe 10 aprilie anul curent, fostul patron al Rapidului poate primi o nouă pedeapsă, independentă de cele primite pînă în prezent. Şi care poate declanşa executarea şi pedepsei care i-a rămas de făcut lui Copos în urma unei eliberări condiţionate!

De interes NAŢIONAL! Cînd se joacă DERBY de România!

“Totul depinde doar de modul în care instanţa apreciază şi judecă cazurile, nimeni altcineva nu poate să ofere un verdict clar! Pînă la momentul adevărului, acestea sînt doar ipoteze şi zvonuri venite dîn rîndul instanţelor de judecată. Care, însă, nu survin din neant”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Poate să primească 10 ani

Capetele de acuzare care i se aduc lui George Copos pot să îi aducă fostului patron al Rapidului o pedeapsă de pînă la 10 ani cu executare! Cum aceasta va fi aplicată după ce va fi eliberat condiţionat, aceasta nu se va contopi cu nici o altă pedeapsă anterioară!

“Dacă va fi găsit vinovat de completul de judecată, George Copos o să primească cîte o pedeapsă pentru fiecare capăt de acuzare, urmînd ca din acestea să rezulte pedeapsa finală. Cea mai gravă este de 10 ani cu executare pentru spălare de bani, procurorii acuză faptul că s-a folosit circuitul specific acestui tip ilegal de operaţiune”, au încheiat sursele juridice.

3 ani şi 8 luni cu executare a primit George Copos în Dosarul Transferurilor

ADVERTISEMENT
Tags: