Fotbal intern

Copos şi-a “TERORIZAT” fata! Azi, o nouă CONDAMNARE după liberare?

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au hotărît că George Copos îndeplineşte toate criteriile necesare pentru a ieşi din înschisoare, motiv pentru care fostul patron al Rapidului va petrece...
10.04.2015 | 14:11

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au hotărît că George Copos îndeplineşte toate criteriile necesare pentru a ieşi din înschisoare, motiv pentru care fostul patron al Rapidului va petrece Sfintele Sărbători de Paşte în sînul familiei.

Boss-ul de la ANA este primul eliberat din “Dosarul Transferurilor”. Copos a intrat în puşcărie pe 4 martie 2014, cînd a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

După Copos, un nou “GREU”, eliberat! “Ştiu sigur că va fi acasă!”

Ce familie? Afacerile sînt baza!

Ajuns acasă, fostul patron al Rapidului a fost aşteptat de soţie cu o masă copioasă, din care nu a lipsit supa de pui, preferata omului de afaceri. După ce şi-a făcut “plinul”, George Copos l-a sunat pe Ion Taban, unul dintre oamenii săi de încredere. Cei doi au convenit ca a doua zi să se întîlnească la Crowne Plaza, pentru a fi pus în temă cu modul în care au fost conduse afacerile cît a fost timp a fost închis. Copos avea, însă, o ţintă. Acesta a dorit să vadă cum s-a descurcat fiica sa în cele 400 de zile în care s-a aflat în fruntea imperiului de sute de milioane de euro pe care l-a construit. Alexandra s-a ocupat de bunul mers al afacerilor familiei după ce fostul patron al Rapidului a fost condamnat.

Variantă ŞOC! Se întoarce Copos la închisoare? “I-a păcălit pe toţi”

Alexandra, verificată la sînge!

Ajuns la birou, Copos a luat la puricat, conform surselor FANATIK.RO, actele tuturor afacerilor care s-au derulat în perioada în care a fost închis. “A controlat-o la sînge pe Alexandra, a verificat în amănunt fiecare euro investit în absenţa sa. A verificat stadiul în care se află camerele renovate din hotelurile din Bucureşti pe care le deţine. Pus şi simplu a terorizat-o pe Alexandra! I-a cerut explicaţii pentru fiecare contract încheiat, iar cînd a fost cazul i-a reproşat că, în unele cazuri, a depăşit bugetul. Am rămas cu toţii şocaţi. În loc să stea cu familia, să recupereze o parte din timpul pierdut, s-a apucat de muncă. E incredibil”, a povestit, pentru FANATIK.RO, unul dintre apropiaţii lui Copos.

FOTO / Imagini cu George Copos în prima zi de libertate! Unde a mers fostul patron al Rapidului

Copos riscă alţi 10 ani de închisoare!

Copos nu a scăpat, însă, definitiv de emoţii. Omul de afaceri ar putea reveni după gratii! Pe 10 aprilie aşteaptă sentinţa de fond într-un alt dosar, Loteria II, în care este acuzat de evaziune fiscală, spălare de bani şi manipularea pieţei de capital. Capetele de acuzare care i se aduc lui Copos pot să îi aducă acestuia o pedeapsă de pînă la zece ani cu executare! Cum aceasta va fi aplicată după ce a fost eliberat condiţionat, sentinţa nu se va contopi cu nici o altă pedeapsă anterioară. Pînă atunci, Copos caută să se bucure cît poate de mult de aerul libertăţii.

George Copos, eliberat! Vezi cum l-a aşteptat soţia ACASĂ!

400 de zile a stat Copos în Penitenciarul Rahova

150 de zile a reuşit Copos să-şi reducă din pedeapsă pentru că a lucrat la atelierul de tîmplărie şi a scris cinci cărţi

190 de milioane de euro este averea familiei Copos

GLUMA ZILEI: Gigi Becali îl suspectează pe George Copos că a copiat din cartea sa

Tags: