Fotbal intern

Copos a ratat la Rapid un jucător de aproape 20 de milioane euro

18.06.2018 | 12:40
Copos a ratat la Rapid un jucator de aproape 20 de milioane euro

George Copos a ratat în urmă cu 11 ani să aducă la Rapid un jucător care mai târziu a ajuns la aproape 20 de milioane de euro. Autorul golului victoriei Serbiei în faţa Costa Ricăi, la primul meci la turneul final al CM din Rusia, fundaşul Aleksandr Kolarov, a fost în 2007 la un pas de a semna cu gruparea giuleşteană.

Prezent în studiourile unei televiziuni, Grigore Sichitiu, care a fost legat mulţi ani de Rapid şi de George Copos, i-a propus acestuia să îl cumpere pe Kolarov la pachet cu muntenegreanul Bozovic. Însă patronul Rapidului, recunoscut ca un personaj cu arici la buzunar, s-a opus şi a optat doar pentru aducerea lui Vladimir Bozovic.

Jucătorul de 20 de milioane ratat de Copos a marcat golul victoriei Serbiei la Mondial

“Am fost la Belgrad şi ne-am înţeles pentru Bozovic. Kolarov juca fundaş stânga şi Bozovic mijlocaş stânga. Erau buni prieteni. I-am zis lui Copos “hai, mă, să îi luăm pe amândoi! Facem partea stângă că n-o avem.”

Copos a ratat la Rapid un jucător de aproape 20 de milioane euro. Eroul Serbiei din meciul cu Costa Rica ar fi putut juca în Giuleşti, dar Copos nu a vrut să dea aceşti bani
Copos a ratat la Rapid un jucător de aproape 20 de milioane euro. Eroul Serbiei din meciul cu Costa Rica ar fi putut juca în Giuleşti