Fanatik Show

“Copos a semnat imediat cînd i-am spus că renunţăm la negocieri”

Invitat la FANATIK SHOW, noul acţionar al Rapidului, a explicat cum s-a procedat cu trecerea echipei de pe numele lui Copos pe cele ale său şi Adrian Zamfir. "Nu m-am gîndit niciodată că o să...
25.07.2013 | 18:26
Copos a semnat imediat cind iam spus ca renuntam la negocieri
ADVERTISEMENT

Invitat la FANATIK SHOW, noul acţionar al Rapidului, a explicat cum s-a procedat cu trecerea echipei de pe numele lui Copos pe cele ale său şi Adrian Zamfir. “Nu m-am gîndit niciodată că o să ajung să preiau Rapidul, dar la ultimul meci din sezonul trecut, pe Giuleşti, cînd am jucat cu Ceahlăul. Dar momentul în care Pancu a îngenuncheat şi a pupat gazonul, ne-au dat lacrimile, aşa că ne-am gîndit să ajutăm într-un fel. Nu suntem de talia lui Copos. Poate e de 100 de ori mai bogat decît noi, dar noi suntem de 1.000 de ori mai rapidişti”, a declarat Cristescu.

“Eu l-am sunat pe Copos. Ne-am strîns cam 70-80 de suporteri şi fiecare s-a oferit să dea între 1.000 şi 5.000 euro pe lună. Aceasta era soluţia de bază, de la care am plecat. Cînd am pornit la negocieri, era vorba să jucăm în liga a doua. Negocierile cu George Copos au fost dure, anevoioase. Glumind, putem spune că mi-a venit în mai multe rînduri să-l strîng de gît pe partea de bussiness. Acum m-am liniştit şi regret anumite momente de atunci. Dacă nu preluam echipa, în mod cert Rapid intra în faliment. În doar o săptămînă. Cînd am semnat la 12 noaptea, i-am spus: <<Ori semnăm acum, ori se termină orice negociere. Nu mai putem amîna!>>, iar el a acceptat pe loc. Pînă acum, din buzunar am scos mai puţin de cîteva sute de mii de euro, dar nu vreau să vorbim despre bani”, a completat omul de afaceri.

ADVERTISEMENT