Hotnews

Copos, din nou în faţa instanţei pentru a fi judecat în dosarul Loteria II

Fostul finanţator al echipei de fotbal Rapid Bucureşti, George Copos, urmează să ajungă, miercuri dimineaţă, în jurul orei 11:00, la Tribunalul Bucureşti pentru a fi judecat în dosarul...
15.04.2015 | 10:41
Copos, din nou în faţa instanţei pentru a fi judecat în dosarul Loteria II

Fostul finanţator al echipei de fotbal Rapid Bucureşti, George Copos, urmează să ajungă, miercuri dimineaţă, în jurul orei 11:00, la Tribunalul Bucureşti pentru a fi judecat în dosarul Loteria II, în care este cercetat pentru manipularea pieţei de capital. În acelaşi dosar sunt judecaţi Camelia Voiculescu şi fostul ministru Sorin Pantiş.

George Copos, Camelia Voiculescu şi Sorin Pantiş, alături de alte zece persoane, au fost trimişi în judecată, pe 29 decembrie 2008, în dosarul Loteria II, de către procurorii anticorupţie.

Copos este acuzat, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC “Ana Electronic” SA Bucureşti şi de acţionar majoritar al SC “Ana Grup” SA Bucureşti, de spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la participaţie improprie la fals intelectual, de folosirea de informaţii privilegiate pentru dobândirea, pe cont propriu sau pe contul unei terţe persoane, direct ori indirect, de instrumente financiare la care aceste informaţii se referă, de dezvăluirea acestora, de recomandarea către alte persoane de a dobândi sau înstrăina instrumentele financiare la care se referă acele informaţii şi, respectiv, de manipulare a pieţei de capital.

Sursă: www.romanialibera.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri