Copos investeşte din nou în Giuleşti! Cum a convins un jucător să revină

Daniel Vlad    Răzvan Scarlat   
în Carousel hot news
07/10/2013, 15:36
Copos investeşte din nou în Giuleşti! Cum a convins un jucător să revină GALERIE FOTO

Unul dintre atacanţii transferaţi în această vară de Rapid, Darko Lukanovici, a părăsit la finalul săptămînii trecute echipa, nemulţumit de faptul că şefii din Giuleşti nu i-au plătit banii promişi. Fotbalistul este extrem de dezamăgit de faptul că îşi plăteşte singur hotelul la care stă în Bucureşti, motiv pentru care i-a ameninţat pe Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir că va părăsi ţara dacă situaţia nu va intra pe făgaşul normal.

La două zile distanţă de la “dezertarea” atacantului, lucrurile par să fi intrat în normal. Iar, responsabil de acest lucru este, conform surselor FANATIK, George Copos! Lukanovici ar fi fost convins să revină la echipă chiar de apropiaţii fostului patron giuleştean, iar clubul s-a angajat să-i plătească fotbalistului, până pe 20 decembrie, un salariu de 1.000 de euro pe lună, asta în timp ce restul de 2.000 de euro vor fi suportaţi de o firmă de impresariat apropiată boss-ului de la Ana.

“După ce că am acceptat un salariu foarte mic, văd că mor de foame aici”, s-a confesat atacantul apropiaţilor zilele trecute.

“Lukanovici are astăzi antrenament, să vedem dacă va veni. El este jucătorul nostru”, a spus Grigore Sichitiu pentru FANATIK.

Închide ×