Carousel hot news

Mama e la DNA, el vrea pe teren cu ASA: “LĂSAŢI-MĂ SĂ JOC!

Fundaşul central al formaţiei Pandurii Tg Jiu, Andrei Gordoş, i-a transmis vineri, în jurul prînzului, lui Edi Iordănescu că este capabil să joace în meciul cu ASA TG Mureş, chiar dacă mama...
24.04.2015 | 17:15
Mama e la DNA, el vrea pe teren cu ASA:

Fundaşul central al formaţiei Pandurii Tg Jiu, Andrei Gordoş, i-a transmis vineri, în jurul prînzului, lui Edi Iordănescu că este capabil să joace în meciul cu ASA TG Mureş, chiar dacă mama sa a fost reţinută în această dimineaţă pentru trafic de influenţă de procurorii DNA. Totodată, tatăl şi sora sa sînt urmăriţi penal în acelaşi dosar.

Unul dintre cei mai buni fundaşi centrali ai formaţiei Pandurii Tg Jiu, Andrei Gardoş, trece în aceste zile prin cliple grele după ce familia sa are mari probleme cu legea. Astfel, vineri dimineaţă, procurorii DNA au decis să o reţină pentru 24 de ore pe mama fotbalistului gorjenilor pentru acuzaţia de trafic de influenţă în formă continuată urmînd a fi dusă la judecătorie pentru o cerere de arestare preventivă de 30 de zile. Totodată, tată fostului fotbalist al clubului Dinamo, senatorul Alexandru Cordoş, şi sora jucătorului sînt urmăriţi, la rîndul lor, penal.

I-a garantat antrenorului că poate să joace cu ASA

În aceste condiţii, cum Pandurii Tg Jiu joacă sîmbătă un joc important pentru evitarea retrogradării, cu ASA Tg. Mureş, Edi Iordănescu a avut vineri dimineaţă o discuţie cu jucătorul său pentru a vedea dacă acesta este apt din punct de vedere mental pentru partida cu ocupanta locului doi din liga 1. “Andrei este un profesionist desăvîrşit. Deşi familia sa trece prin clipe grele el i-a cerut antrenorului său să-l lase să joace împotriva formaţiei ASA Tg Mureş. I-a spus acestuia că familia este strict problema lui, dar că şi situaţia şi viitorul echipei sale sînt extem de importante pentru el. Îşi doreşte enorm să ajute  echipa să scape de la retrogradare”, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, un apropiat al fotbalistului.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri