News

Ce sunt obligate să facă femeile din Coreea de Nord: “Din cauza asta nici nu mai pot avea copii”

Jennifer Kim, un fost soldat în armata nord-coreeană, a făcut dezvăluiri incredibile în presa britanică referitoare la teroarea pe care o trăiesc femeile în regimul dictatorial al lui Kim Jong-un.
19.02.2022 | 16:51
Ce sunt obligate sa faca femeile din Coreea de Nord Din cauza asta nici nu mai pot avea copii
Jennifer Kim, fost soldat în armata nord-coreeană, a reușit să fugă în America, dezvăluind apoi ororile regimului lui Kim Jong-un
ADVERTISEMENT

Povestea lui Jennifer Kim, o femeie care a fost soldat în armata nord-coreeană și a reușit să fugă în SUA, scăpând de regimul lui Kim Jong-un, a impresionat opinia publică britanică după ce aceasta a ales să-și spună povestea jurnaliștilor de la Daily Mail.

Pentru că armata a devenit obligatorie și pentru femei începând cu 2015, acestea sunt abuzate și trăiesc în teroare din cauza lucrurilor pe care le pățesc în timpul stagiului militar, susține Jennifer Kim. Potrivit acesteia, aproximativ 70% dintre femeile din armată sunt violate, iar ea a pățit acest lucru pe când avea doar 23 de ani și a fost chemată în biroul unui consilier.

ADVERTISEMENT

Jennifer Kim: ”Am fost abuzată sexual”

”Dacă refuzam, nu puteam să devin un membru al Partidului Muncitor din Coreea. Dacă revin în societate fără să fiu membru al acestui partid, sunt văzută ca o problemă și stigmatizată pentru tot restul vieții, fără să pot să găsesc ceva bun de lucru.

Așa că am fost abuzată sexual de el. După ceva vreme, am simțit o schimbare neobișnuită în corpul meu. I-am spus consilierului și el mi-a spus să merg la centrul medical la o anumită oră. Mă bântuie și în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Kim are astăzi probleme de natură psihică și nu mai poate avea copii

Din cauza asta am acum probleme de natură psihică și nici nu mai pot avea copii”, a mărturisit Jennifer Kim, care a confirmat că în urma violului a rămas însărcinată, fiind obligată să facă avort pe viu, fără anestezie.

Potrivit lui Jennifer Kim, în armată femeile primeau porții de mâncare mai mici decât bărbații, fiind nevoite și să refolosească tifonul utilizat în perioada menstruației, în lipsa celor mai elementare produse de igienă sanitară.

ADVERTISEMENT

”Materialul gros și țeapăn se freca de piele și irita îngrozitor. Zona respectivă era plină de umflaturi și de câte ori mergeam mă durea atât de tare încât uneori plângeam”, a rememorat fostul soldat din armata nord-coreeană pentru jurnaliștii britanici.

Pedepse inumane pentru toate femeile din armata nord-coreeană

Conform celor de la Daily Mail, în armata Coreei de Nord femeile erau pedepsite la comun când una dintre ele greșea. Astfel, după o eroare oarecare, drept pedeapsă ele erau puse să bage mâinile în apă înghețată, iar apoi erau obligate să se atârne cu palmele prinse de o bară rece de metal.

ADVERTISEMENT

Din păcate, atunci când nu mai puteau să se țină și încercau să se desprindă de bară, pielea de pe palme le rămânea acolo și aveau dureri incredibile, a povestit Jennifer Kim, ale cărei mărturii au fost confirmate de mai mulți membri ai unor organizații non-guvernamentale care au activat sau activează în Coreea de Nord.

 

ADVERTISEMENT
VIDEO. Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în...
VIDEO. Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă, la gala RXF din Sala Polivalentă! Reacția șocantă a organizatorilor
Nadal, colosal: Rafa, de dat exemplu pentru românii care au pierdut bucuria de...
Nadal, colosal: Rafa, de dat exemplu pentru românii care au pierdut bucuria de a-și reprezenta țara
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Un câine pierdut în 2022, găsit de pompierii din Caraş-Severin doi ani mai târziu. Momentul...
Un câine pierdut în 2022, găsit de pompierii din Caraş-Severin doi ani mai târziu. Momentul revederii dintre Dixie şi stăpânul său
„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum...
„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum de baie minuscul în Mykonos
Ce nu s-a văzut la TV la Survivor! Zanni, reacție furibundă după ce...
Ce nu s-a văzut la TV la Survivor! Zanni, reacție furibundă după ce mama lui Iancu Sterp l-a criticat aspru: "Se încearcă manevre prea murdare..."
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Dezvăluiri despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China
Dezvăluiri despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China
Zodiile care se îndrăgostesc. Pentru unii nativi vine dezastrul în relație
Zodiile care se îndrăgostesc. Pentru unii nativi vine dezastrul în relație
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și...
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și ia premiul de 100.000 de euro de la Pro TV?! Surpriză uriașă în finala Survivor!
Europa, în alertă maximă. O nouă armă de război a Rusiei: incendierea și...
Europa, în alertă maximă. O nouă armă de război a Rusiei: incendierea și sabotajul
Cea mai puternică regină a tuturor timpurilor. A cerut să fie înmormântată purtând...
Cea mai puternică regină a tuturor timpurilor. A cerut să fie înmormântată purtând vălul de mireasă