Fotbal international

Coreea de Sud-Germania 2-0 la CM 2018. Nemţii, eliminaţi de la Mondial!

27.06.2018 | 19:03
Coreea de SudGermania 20 la CM 2018 Nemtii eliminati de la Mondial

Coreea de Sud – Germania LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Coreea de Sud – Germania 2-0 s-a jucat în etapa a treia din Grupa F de la Campionatul Mondial 2018. Campioana mondială a fost eliminată. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 90+6 / GOOOOOL Coreea de Sud! Heung-Min Son a marcat cu poarta goală.

Min. 90+1 / GOOOOOL Coreea de Sud! Young-Gwon Kim a marcat.

UPDATE, min 51 / Germania este în acest moment eliminată, după ce Suedia a deschis scorul în meciul cu Mexic.


UPDATE, ora 16:13 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Coreea de Sud – Germania.

Coreea de Sud: Woo Choo – Lee Yong, Yun, Hong, YG Kim – Jang, Jung, Koo – Lee Jae-Sung, Moon, Son

Germania: Neuer – Hector, Hummels, Sule, Kimmich – Khedira, Kroos – Reus, Ozil, Goretzka – Werner


Coreea de Sud – Germania LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Germania a avut un start dezamăgitor la Campionatul Mondial 2018, cu o înfrângere în faţa Mexicului, scor 0-1. Selecţionata pregătită de Joachim Low a obţinut în etapa a doua din Grupa F o victorie în extremis cu Suedia, scor 2-1.

Coreea de Sud – Germania LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Coreea de Sud – Germania LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018.  Germania se califică în optimi cu o victorie şi poate ocupa prima poziţie, dacă Suedia învinge Mexic, iar selecţionata lui Joachim Low învinge Coreea de Sud la o diferenţă mai mare. Campioana mondială se poate califica şi cu o remiză, dacă Suedia obţine cel mult un egal cu Mexic, dar şi în cazul unei înfrângeri, dacă şi Suedia pierde la aceeaşi diferenţă cu Mexic.

Coreea de Sud – Germania LIVE STREAM, în grupa F la CM 2018

Coreea de Sud – Germania LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Coreea de Sud se poate califica în optimi dacă învinge Germania la o diferenţă de peste două goluri, iar Mexic învinge Suedia. Asiaticii au pierdut ambele meciuri din Grupa F, iar  Son Heung-min, vedeta naţionalei pregătite de Shin Tae-yong, a izbucnit în lacrimi la finalul meciului pierdut cu Mexic, scor 1-2.

Coreea de Sud – Germania LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Coreea de Sud – Germania LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Meciul Coreea de Sud – Germania se va disputa pe stadionul “Kazan Arena” din Kazan. Inaugurat în iulie 2013, arena a costat 450 de milioane de dolari. În afară de meciurile de la Campionatul Mondial 2018, pe “Kazan Arena” s-au mai disputat meciuri de la Cupa Confederaţiilor din 2017 şi a fost gazda Universiadei de Vară din 2013.

Meciul Coreea de Sud - Germania se joacă pe "Kazan Arena"
Meciul Coreea de Sud – Germania se joacă pe “Kazan Arena”

Coreea de Sud – Germania LIVE cote la pariuri CM 2018

Coreea de Sud – Germania LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Germania este mare favorită să câştige meciul, nemţii având o cotă de 1.20 pentru victorie. De cealaltă parte, Coreea de Sud are o cotă de 16.0 pentru a câştiga meciul care se va juca la Kazan.