Sport

Coregrafia Barcelonei pentru „El Clasico”! Catalanii au anunțat ce spectacol pregătesc. Foto

Barcelona și-a anunțat coregrafia pentru „El Clasico”.
21.10.2021 | 20:12
Coregrafia Barcelonei pentru El Clasico Catalanii au anuntat ce spectacol pregatesc Foto
Coregrafia Barcelonei pentru „El Clasico”! Catalanii au anunțat ce spectacol pregătesc. Foto. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Catalanii au postat deja o fotografie cu întreaga coregrafie pe care o vor afișa la derby-ul cu Real Madrid de duminică, 24 octombrie, de la ora 17:15.

Va fi primul „El Clasico” după mulți ani în care Lionel Messi nu va juca, fostul căpitan al Barcelonei ajungând în vară la PSG, sub formă de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

Barcelona a anunțat ce coregrafie vor avea la „El Clasico”

Barcelona vrea o victorie în „El Clasico”, iar clubul a anunțat pe rețelele de socializare ce coregrafie vor afișa la duelul cu Real Madrid. Întreg stadionul va fi înconjurat de culorile echipei, alături de două mesaje:

„Som-hi Culers” (Haideți, culers!) și „Barca, arai sempre” (Barcelona, acum și pentru totdeauna).

ADVERTISEMENT

Barcelona nu a mai câștigat un „El Clasico” din martie 2019, atunci când Ivan Rakitic marca unicul gol al meciului dintr-o pasă a lui Sergi Roberto.

Mircea Lucescu i-a luat apărarea lui Ronald Koeman

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a jucat împotriva Barcelonei, partidă pe care a pierdut-o la limită, scor 1-0, iar înaintea confruntării, tehnicianul român i-a luat apărarea lui Ronald Koeman.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a vorbit despre problemele de la Barcelona, despre care a spus că nu pot fi rezolvate doar cu ajutorul tehnicianului olandez: Acesta este un sezon neobișnuit.

Aproape toate cluburile de top au nevoie de victorii după cele două runde de start ale Ligii Campionilor. Nu numai că Barcelona are nevoie de puncte și noi avem nevoie de puncte.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă la Barcelona este normal în ceea ce privește construirea unei noi echipe. Salvarea unei echipe este întotdeauna mai ușoară decât construirea. Prin urmare, Barcelonaare acum nevoie de timp”.

„Sunt de acord cu Koeman că va fi dificil pentru Barcelona să conteze la trofeu în acest sezon al Ligii Campionilor. Echipele acestui turneu sunt foarte puternice.

El își asumă multe riscuri implicând jucători tineri. Acest lucru a fost evident în meciul cu Bayern. Rămâne să le dorim fanilor Barcelonei să aibă răbdare cu Koeman și cu rezultatele echipei”, a mai spus „Il Luce”.

ADVERTISEMENT