Fotbal international

Coregrafia de la meciul Celtic – CFR Cluj, printre cele mai frumoase din acest an! ”Au evocat spiritul lui Muhammad Ali”. GALERIE FOTO

29.11.2019 | 17:28
Coregrafia de la meciul Celtic  CFR Cluj printre cele mai frumoase din acest an Au evocat spiritul lui Muhammad Ali GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Coregrafia realizată de suporterii scoțieni la meciul Celtic Glasgow – CFR Cluj, din etapa a doua a Grupei E din Europa League, printre cele mai frumoase din acest an al cupelor europene. Atunci, fanii insulari au afișat un banner în care l-au evocat pe marele pugilist Muhammad Ali.

Coregrafia de la meciul Celtic – CFR Cluj, printre cele mai frumoase din acest an

Înainte de începerea meciului Celtic Glasgow – CFR Cluj, disputat la începutul lunii octombrie, fanii scoțieni au realizat o coregrafie senzațională care a fost inclusă de BBC printre cele mai frumoase din acest an. ”Nu este nimic greșit să cazi. Să stai jos, asta e greșit”, a fost mesajul ce a însoțit o imagine cu Muhammad Ali în timpul unei lupte.

ADVERTISEMENT

”Fanii lui Celtic sunt întotdeauna un pariu bun pentru o coregrafie decentă și au fost din nou la înălțime la meciul cu CFR Cluj. Evocând spiritul lui Muhammad Ali, Brigada Verde spera într-o răzbunare după ce românii i-au scos din play-off-ul Champions League”, scrie sursa citată.

Fanii lui Zenit au fost la înălțime în Champions League

Printre coregrafiile care i-au impresionat în acest an al cupelor europene pe jurnaliștii britanici se mai află cea realizată de suporterii de la Steaua Roșie Belgrad în meciul cu Tottenham Hotspur, de Real Madrid la partida cu Galatasaray Istanbul sau de FC Salzburg la întâlnirea cu SSC Napoli.

ADVERTISEMENT

Pe lista coregrafiilor de top le mai regăsim pe cele făcute de fanii lui Zenit Sankt Petersburg la meciul cu RB Leipzig, cea realizată de suporterii lui Paris Saint-Germain la meciul cu Real Madrid sau cea a ungurilor de la Ferencvaros Budapesta la întâlnirea cu ȚSKA Moscova.