Fotbal intern

Coregrafia PCH la Dinamo – FCSB! “Câinii” au sărbătorit Centenarul pe Arena Naţională! Video

Coregrafia PCH la Dinamo - FCSB

Fanii din PCH au pregătit o nouă coregrafie pentru derby-ul Dinamo – FCSB. Suporterii “câinilor” au avut în ultimii ani mesaje speciale înaintea meciurilor contra marii rivale, iar meciul de duminică seară a fost bifat de o nouă reprezentaţie de excepţie a celor din Peluza “Cătălin Hîldan”.

Cu multe ore înaintea startului meciului, în peluza în care au luat loc fanii dinamovişti, au fost agăţate mai multe sfori pentru a ajuta la coregrafia 3D a “câinilor”. Fanii lui Dinamo au sărbătorit centenarul de la Marea Unirea a României, iar deasupra porţii din faţa peluzei unde au stat suporterii dinamoviştii, s-a aflat o pancartă specială. Cu ajutorul unor cartoane colorate, fanii lui Dinamo au realizat harta României Mari din 1918. La trecutu-ţi mare, mare viitor”, a fost mesajul celor din galeria PCH. Mircea Rednic a fost vizibil emoţionat de coregrafia “câinilor”. Pe durata întregului moment pregătit de dinamovişti, suporterii au cântat “Treceţi batalioane române Carpaţii”. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GAELRIA FOTO.

Coregrafia PCH la Dinamo – FCSB

Suporterii din Peluza “Roş-Albastră” le-au răspuns rivalilor din PCH la coregrafia din startul meciului Dinamo – FCSB. “‘Treceţi batalioane române Carpaţii’ / Un cântec ce nu trebuie pătat de voi”, a fost mesajul fanilor din galeria formaţiei antrenate de Nicolae Dică.

Live de la Arena Nationala- https://goo.gl/b2chUrToate informaţiile de la derby-ul Dinamo – FCSB sunt AICI – https://goo.gl/b2chUrMomentul coregrafiilor. Care a fost mai reuşită? Like -> Dinamo / Love -> FCSB

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 11. November 2018