Coregrafia ultrașilor Craiovei la revenirea pe ”Ion Oblemenco”: „Ridică-te și strălucește din nou”

Francisc Oprea   
în Universitatea Craiova
24/11/2019, 20:51
Coregrafia ultrașilor Craiovei la revenirea pe ”Ion Oblemenco”: „Ridică-te și strălucește din nou”
Coregrafia oltenilor

Universitatea Craiova a revenit pe „Ion Oblemenco”, odată cu jocul cu Hermannstadt, din runda a 17-a. Ultrașii olteni prezenți în peluză au realizat o coregrafie specială pentru primul meci pe noua suprafața de joc a celei mai mari arene din Bănie, un banner pe care a fost afișat mesajul: „Rise and rise again (n.r. Ridică-te și strălucește din nou)”.

Coregrafie realizată de olteni la meciul cu Hermannstadt

Universitatea Craiova a jucat primul meci pe „Ion Oblemenco” după o pauză de aproape două luni, ultimul duel aici fiind disputat pe 4 octombrie, împotriva lui Poli Iași. Pentru duelul cu Hermannstadt, din runda a 17-a de campionat, suporterii olteni au pregătit un moment special.

Ultrașii „au dat foc” peluzei, aprinzând multe petarde și fumigene, iar pe gard au afișat un banner cu mesajul: „Rise and rise again (n.r. Ridică-te și strălucește din nou)”. La primul meci pe noua suprafața de joc a stadionului „Ion Oblemenco” au asistat din tribune aproximativ 7600 de spectatori,

Printre cei prezenți la meci se numără și Alexandru Mitriță, care va merge direct la petrecerea de nuntă după meci, și selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi.


  • (P) Cota BETANO Sepsi OSK – Universitatea Craiova: 3.25 este cota pentru ”X”. Vezi toate cotele aici!

 

Închide ×