Fotbal intern

Coregrafia ultrașilor Craiovei la revenirea pe ”Ion Oblemenco”: „Ridică-te și strălucește din nou”

24.11.2019 | 20:51
Coregrafia ultrașilor Craiovei la revenirea pe ”Ion Oblemenco”: „Ridică-te și strălucește din nou”
Coregrafia oltenilor
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a revenit pe „Ion Oblemenco”, odată cu jocul cu Hermannstadt, din runda a 17-a. Ultrașii olteni prezenți în peluză au realizat o coregrafie specială pentru primul meci pe noua suprafața de joc a celei mai mari arene din Bănie, un banner pe care a fost afișat mesajul: „Rise and rise again (n.r. Ridică-te și strălucește din nou)”.

Coregrafie realizată de olteni la meciul cu Hermannstadt

Universitatea Craiova a jucat primul meci pe „Ion Oblemenco” după o pauză de aproape două luni, ultimul duel aici fiind disputat pe 4 octombrie, împotriva lui Poli Iași. Pentru duelul cu Hermannstadt, din runda a 17-a de campionat, suporterii olteni au pregătit un moment special.

Ultrașii „au dat foc” peluzei, aprinzând multe petarde și fumigene, iar pe gard au afișat un banner cu mesajul: „Rise and rise again (n.r. Ridică-te și strălucește din nou)”. La primul meci pe noua suprafața de joc a stadionului „Ion Oblemenco” au asistat din tribune aproximativ 7600 de spectatori,

ADVERTISEMENT

Printre cei prezenți la meci se numără și Alexandru Mitriță, care va merge direct la petrecerea de nuntă după meci, și selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi.


  • (P) Cota BETANO Sepsi OSK – Universitatea Craiova: 3.25 este cota pentru ”X”. Vezi toate cotele aici!
ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri