Fotbal international

Coregrafie cu porțile închise la derby-ul primelor clasate din Turcia. Imagini spectaculoase la meciul Trabzonspor – Basaksehir. VIDEO

15.03.2020 | 18:06
Coregrafie cu portile inchise la derbyul primelor clasate din Turcia Imagini spectaculoase la meciul Trabzonspor  Basaksehir VIDEO
ADVERTISEMENT

Coronavirusul a oprit spectatorii din drumul lor către marile stadioane, însă nu a putut stopa spectacolul coregrafic de pe unele arene. În Turcia, la derby-ul primelor clasate, Trabzonspor – Basaksehir, fanii gazdelor au oferit jucătorilor și telespectatorilor, imagini de senzație în tribune, cu o coregrafie extrem de spectaculoasă.

Coregrafie fără fani la derby-ul primelor clasate din Turcia. Imagini spectaculoase la Trabzonspor – Basaksehir

În ciuda pandemiei globale de coronavirus care a închos o mare parte din Europa și a forțat suspendarea majorității ligilor majore ale continentului, în Turcia, dar și în alte țări precum Rusia, Ungaria, Serbia și Ucraina, competițiile interne sunt în desfășurare.

ADVERTISEMENT

Meciurile din Turcia se joacă însă într-o atmosferă de antrenament, dat fiind faptul că Federația de la Istanbul a decis ca fanii să nu aibă acces pe stadioane.

Un mod inedit de a mai destinde atmosfera și de a face ca un meci cu porțile închise să pare cât de cât atractiv l-au găsit fanii lui Trabzonspor.

ADVERTISEMENT


La meciul cu Basaksehir, din runda a 26-a a SuperLigii din Turcia, aceștia au afișat o coregrafie impresionantă pe întregul stadion.

Au venit înainte de startul partidei, au aranjat-o în tribunele Medical Park Stadium din Trabzon, iar jucătorii celor două echipe, dar și publicul telespectator, au avut impresia unui meci mai animat.

ADVERTISEMENT

Coregrafia din tribune, de bun augur pentru meciul din teren

Coregrafia afișată în tribunele arenei din Trabzon a avut efect asupra celor două echipe care s-au înfruntat duminică în derby-ul etapei a 26-a a primei ligi din Turcia.

Trabzonspor și Istanbul Basaksehir au oferit publicului prezent, din păcate doar în fața ecranelor, un meci cu două goluri și cu multe ocazii de poartă.

ADVERTISEMENT

S-a terminat 1-1, un rezultat în urma căruia cele două echipe împart locul 1 din clasament cu câte 53 de puncte acumulate.

ADVERTISEMENT