Fotbal international

Coregrafie de senzaţie înainte de Borussia Dortmund – Barcelona! “Zidul Galben” a făcut spectacol! Video

17.09.2019 | 23:57
Coregrafie de senzatie inainte de Borussia Dortmund  Barcelona Zidul Galben a facut spectacol Video
Coregrafie de senzaţie înainte de Borussia Dortmund - Barcelona

Fanii Borussiei Dortmund au marcat derby-ul cu Barcelona printr-o coregrafie de senzaţie. Fanii nemţilor, cunoscuţi pentru spectacolul pe care îl fac înaintea marilor meciuri, au făcut show şi de această dată.

Coregrafie de finală UCL la Borussia Dortmund – Barcelona

Ultraşii din “Zidul Galben”, aşa cum este cunoscutaă una dintre peluzele de pe “Signal Iduna Park”, au dezvăluit o coregrafie de senzaţie înainte de Borussia Dortmund – Barcelona. Fanii au cântat încă din momentul în care au intrat în peluză, iar în startul meciului au dat drumul la spectacol.

Cu ajutorul unor confeti, ultraşii din “Zidul Galben” au realizat un “BVB” în peluză. Imaginile au făcut imediat înconjurul lumii, fiind cea mai spectaculoasă coregarfie realizată la meciurile din prima etapă din grupele Ligii Campionilor.

Peste 60.000 de spectatori la Borussia Dortmund – Barcelona

Meciul jucat pe “Signal Iduna Park” a atras peste 60.000 de spectatori, capacitatea stadionului fiind diminuată atunci când se dispută partide în cupele europene.

În trecut, fanii Borussiei Dortmund au mai realizat coregrafii senzaţionale la meciurile din Liga Campionilor, dar şi în Bundesliga, “Zidul Galben” fiind arhicunoscut pentru inventivitatea suporterilor care vin în peluză.