Fotbal intern

Incredibil! Coregrafia “DDB” îi bântuie: “Atenţie la vicleşuguri!”

Farsa de pomină de anul trecut de la meciul cu Manchester City, când cei 50.000 de stelişti prezenţi la partidă au fost păcăliţi să realizeze o coregrafie cu "Doar Dinamo Bucureşti", e în...
23.08.2017 | 14:55
Incredibil Coregrafia DDB ii bantuie Atentie la viclesuguri

Farsa de pomină de anul trecut de la meciul cu Manchester City, când cei 50.000 de stelişti prezenţi la partidă au fost păcăliţi să realizeze o coregrafie cu “Doar Dinamo Bucureşti”, e în continuare vie în memoria fanilor roş-albaştri. Alimentată şi de glumele “câinilor”, care au început să posteze pe paginile de facebook ale suporterilor dinamovişti tot felul de ameninţări cu repetarea farsei, aceasta a ajuns chiar la nivel de paranoia!

Astfel, pe una dintre paginile fanilor FCSB, Fan Club Steaua, se anunţă măsurile de siguranţă pe care trebuie să şi le ia orice fan prezent pe Naţional Arena pentru a nu cădea victimă unei noi coregrafii-capcană, ca aceea care a făcut înconjurul Europei în urmă cu un an.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

Coregrafie FCSB. “Formaţi un lanţ imbatabil!”

Începutul e unul decent, să-i spunem, steliştii fiind anunţaţi că o eventuală coregrafie se va face doar în peluză, nu şi la tribune. Ceea ce urmează însă pare “din alt film”.“E posibil ca lumina să fie stinsă pentru o coregrafie cu bliţul de la telefoane, atenţie să nu fie intercalate lasere roşii ale câinilor. Dacă sesizaţi acest lucru, stingeţi imediat telefoanele”, se arată pe pagina respectivă.

 Finalul este însă, apoteotic. “Urmăriţi cu atenţie fiecare mişcare pe care o consideraţi suspectă, fiecare vicleşug şi colaboraţi cu cei din apropierea dvs. Faceţi un lanţ imbatabil!”, este postarea de pe respectiva pagină de facebook, care în continuare are şi cu citat din filmul “Brigada Diverse!”

fan club steaua