Fotbal international

Coregrafie impresionantă a sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad! Au aprins peluza în timpul jocului

03.03.2019 | 10:53
Coregrafie impresionanta a sarbilor de la Steaua Rosie Belgrad Au aprins peluza in timpul jocului

Coregrafie impresionantă a sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad în derby-ul cu rivalii de la Partizan! Chiar în timpul jocului, într-un moment în care favoriții erau înghesuiți în propriul careu, fanii au aprins peluza. A existat o clipă în care până și jucătorii s-au oprit și au admirat recitalul pus în scenă de suporterii gazdelor. Aproape imediat, Steaua Roșie a reușit să iasă din situația grea și a îndepărtat pericolul, acțiunea fiind încheiată cu un șut la poarta lui Partizan.

Coregrafie impresionantă a sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad!

Nu s-a terminat prea bine pentru Steaua Roșie în ciuda atmosferei superbă creată de fani. Derby-ul s-a încheiat nedecis, scor 1-1, dar, deși au pierdut două puncte, gazdele rămân pe prima poziție. Partizan este a treia în Serbia cu șase etape înainte de finalul sezonului regulat. Este o diferență uriașă între cele două formații . 15 puncte are în plus Steaua Roșie.

Nu e singurul meci în care fanii echipei pentru care a jucat și Miodrag Belodedici au făcut spectacol în acest sezon. Și Novak Djokovic a fost prezent în tribunele arenei „Marakana” din Belgrad pentru a-și susține favorita la ultimul meci din grupele Ligii Campionilor. ”Când este vorba de Steaua Roșie, nu există nicio misiune imposibilă pentru Novak Djokovic. Revenit luni seară dintr-o vacanță fierbinte petrecută în Insulele Maldive, Djokovic a mers la meciul de fotbal pentru a-și susține favoriții”, a scris o publicație sârbă.

Crvena Zvezda vs Partizan 02/03/2019

Crvena Zvezda vs Partizan 02/03/2019

Gepostet von Ultra Style am Samstag, 2. März 2019

Prestație bună și în Champions League

Cu toate acestea, PSG s-a impus fără drept de apel, scor 4-1. De altfel, jucătorul de tenis, fan declarat al trupei din Belgrad, a atras toate privirile la loja oficială. Fanii au stat la coadă ca să-și facă o poză cu el înainte de startul meciului. Sârbii nu s-au făcut de râs în grupele UEFA Champions League. Dacă în cele două jocuri disputate împotriva francezilor de la PSG, Steaua Roșie nu a avut prea multe șanse, în celelalte meciuri, lucrurile au stat diferit.

Sârbii s-au descurcat neașteptat de bine în duelurile cu Liverpool și cu Napoli. Napoletanilor le-au luat un punct chiar în meciul inaugural, iar pe Liverpool au învins-o acasă cu 2-0, într-o surpriză uriașă înregistrată în această competiţie.

  • 1 este locul ocupat de Steaua Roșie Belgrad în campionatul din Serbia