Sporturi

Coregrafie specială pentru România – Rusia la Fed Cup! Fanii au primit tricouri înaintea meciului. VIDEO

07.02.2020 | 16:03
Coregrafie speciala pentru Romania  Rusia la Fed Cup Fanii au primit tricouri inaintea meciului VIDEO
ADVERTISEMENT

Fanii români au pregătit o coregrafie specială înainte de confruntarea dintre România și Rusia de la Fed Cup. Aceștia au primit tricouri galbene înaintea meciului și la startul partidei au afișat și un banner imens.

Coregrafie specială pentru România – Rusia

Fanii români au pregătit o coregrafie specială înainte de meciul România – Rusia de la Fed Cup. Două steaguri mari ale țării noastre au fost afișate la Sala Polivalentă din Cluj.

ADVERTISEMENT

Partida din debutul competiției pentru România s-a disputat între Gabriela Ruse și Ekaterina Alexandrova, vineri, 7 februarie, de la ora 16:00. Din păcate, rusoiaca a învins-o pe jucătoarea noastră în două seturi, 6-1, 6-4.

La meciurile de la Fed Cup, Emil Boc, primarul Clujului, va fi prezent în tribunele arenei și va susține naționala României.

ADVERTISEMENT

Gepostet von Fanatik.ro am Freitag, 7. Februar 2020

Emil Boc crede în șansele de calificare ale României

Emil Boc a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK și a declarat că România are șanse de calificare în fața Rusiei: „Vreau să spun extrem de sincer, eu cred că avem șanse foarte bune să ne calificăm și în fața Rusiei, o formație extrem de puternică, cu jucătoare formidabile”.

„Câte surprize nu au fost în tenis în ultimii ani? Lumea ne dădea vreo șansă în deplasarea din Cehia? Cu o echipă atât de puternică? Dar am jucat formidabil atunci și o putem face și acum. Să refacem visul frumos al României și să ajungem cât mai sus în competiție! Am fost atât de aproape de o finală anul trecut, în Franța.

ADVERTISEMENT

Confruntarea este de o importanță extrem de mare, dar avem această echipă tânără, cu jucătoare tenace, nu trebuie să le scoatem din ecuație, chiar dacă Simona nu va fi prezentă”, a mai spus primarul Clujului.

  • 53 de ani a împlinit Emil Boc pe 6 septembrie
Tags: