Fotbal international

Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad – Napoli! Belodedici, invitat special la meci! Video

Autor: Razvan Nicolae | 18.09.2018 | 22:30
Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad - Napoli

Sârbii au reuşit o coregrafie spectaculoasă pentru meciul Steaua Roşie Belgrad – Napoli, partidă programată în prima etapă din grupele Ligii Campionilor. Fanii campioanei Serbiei au luat cu asalt vestitul stadion “Marakana” pentru confruntarea cu formaţia antrenată de Carlo Ancelotti.

Meciul Steaua Roşie Belgrad – Napoli este sold-out, după ce toate biletele s-au vândut ca pâinea caldă. Peste 50.000 de fani ai campioanei Serbiei au luat cu asalt tribunele de pe “Marakana”, iar la startul partidei au desfăşurat o coregrafie spectaculoasă. Toţi suporterii au primit plăcuţe, în culorile clubului din capitala Serbiei, iar la startul partidei le-au ridicat şi au format un mozaic de excepţie.

Miodrag Belodedici, martor la coregrafia spectaculoasă de la Steaua Roşie Belgrad – Napoli

Pe lângă coregrafia spectaculoasă, fanii sârbi care au venit la meciul Steaua Roşie Belgrad – Napoli au putut să-i vadă pe jucătorii care au cucerit trofeul Cupei Campionilor Europeni în sezonul 1990-91. Miodrag Belodedici a fost pe gazon, alături de foştii săi colegi de acum 27 de ani, şi au fost fotografiaţi lângă trofeul la care visează orice fotbalist. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

În sezonul 1990-91, Steaua Roşie Belgrad a câştigat Cupa Campionilor Europeni, după ce a învins-o pe Marseille în finala de la Bari. Sârbii au triumfat după executarea loviturilor de departajare, scor 4-3, iar Miodrag Belodedici a executat unul dintre penalty-uri. Cu această ocazie, fundaşul român a devenit primul fotbalist care câştigă trofeul cu două echipe diferite, în timp ce formaţia din capitala Serbiei a fost a doua echipă din Estul Europei care reuşeşte această performanţă, după Steaua Bucureşti în sezonul 1985-86.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!