Fotbal intern

Coregrafie spectaculoasă la FCSB – Hajduk Split! “We are Steaua București”

16.08.2018 | 21:57
Coregrafie spectaculoasa la FCSB  Hajduk Split We are Steaua Bucuresti

Coregrafie spectaculoasă la FCSB – Hajduk Split! Partida de pe Național Arena a început perfect pentru fanii roș albaștrilor care au afișat o coregrafie de zile mari. Mici stegulețe în culorile clubului susținute de un drapel al României și-au făcut apariția din peluza suporterilor. Fanii au avut și un mesaj aparte – We are Steaua București, au scris suporterii veniți pe cel mai mare stadon al țării.

Coregrafie spectaculoasă la FCSB - Hajduk Split! Coregrafia fanilor
Coregrafie spectaculoasă la FCSB – Hajduk Split! Peluza roș albastră a fost la înălțime pentru jocul împotriva croaților

Confruntarea contează pentru manşa retur din turul trei preliminar din Europa League. Jucătorii lui Nicolae Dică au nevoie de un succes pe Arena Naţională, după ce în tur, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 0-0. Croaţii au ajuns marţi seară în Bucureşti, însă nu au dorit să dea nicio declaraţie pe aeroport. Din lotul lui Zeljko Kopic face parte şi Steliano Filip, care în partida tur a privit meciul din tribune. În schimb, Zoran Nizic, unul dintre cei mai importanţi jucători de la Hajduk Split nu a făcut deplasarea.

Coregrafie spectaculoasă la FCSB – Hajduk Split!

Nicolae Dică a prefaţat duelul cu Hajduk Split în conferinţa de presă premergătoare meciului de pe Arena Naţională. Antrenorul vicecampioanei României a declarat că adversarii au jucători periculoşi de la mijloc în sus şi că sunt foarte buni la fazele fixe. “În meciul tur am obţinut un rezultat bun din punctul meu de vedere, chiar dacă ne doream o victorie. Mâine însă trebuie să reuşim să câştigăm jocul. Hajduk are de la mijoc în sus jucători care pot face diferenţa. Şi aici mă refer la Ivanovski, la Said, la Barry sau Caktas. Ei sunt jucători importanţi care pot face diferenţa pe faza ofensivă. Sunt foarte buni la fazele fixe, fiind jucători foarte înalţi. Au cinci jucători de peste 1,85 metri.

Coregrafie spectaculoasă la FCSB - Hajduk Split! Coregrafia fanilor
Coregrafie spectaculoasă la FCSB – Hajduk Split! Fanii au fost la înălțime pentru jocul de pe Național Arena

La Split am reuşit să-i ţinem, doar pe final am avut o mică nesincronizare când a avut Bălgrădean acea intervenţie. Aşa că mâine seară trebuie să le dăm cât mai puţine faze fixe pentru că ştim că sunt periculoşi. Trebuie să le facem marcaj, să fim mai concentraţi la fazele fixe. De asemenea, trebuie să avem răbdare la posesie, iar pe faza ofensivă, în ultimii 35 de metri să luăm acţiuni 1 contra 1 şi să schimbăm ritmul. Dacă vom face ceea ce am făcut în repriza a doua de la Mediaş atunci cu siguranţă ne vom crea ocazii de a marca. Pentru noi contează foarte mult să câştigăm, cine va reuşi să marcheze nu are foarte importanţă”, a declarat Nicolae Dică.

0-0 a fost scorul înregistrat la Split