Fotbal international

Coregrafie spectaculoasă pregătită de catalani pentru Barcelona – Liverpool! Cum arată mozaicul care va colora “Camp Nou”! Video

01.05.2019 | 21:59
Coregrafie spectaculoasa pregatita de catalani pentru Barcelona  Liverpool Cum arata mozaicul care va colora Camp Nou Video

Catalanii au pregătit o coregrafie specatculoasă pentru meciul Barcelona – Liverpool. Cele două formaţii vor juca miercuri, de la ora 22:00, în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor, iar fanii echipei antrenate de Ernesto Valverde au pregătit un adevărat show.

UPDATE, ora 21:57 / Fanii Barcelonei au afişat o coregrafie impresionantă în momentul în care se intona imnul UEFA Champions League. Aşa cum au anunţat catalanii, un mozaic uriaş a apărut la Tribuna a II-a, având mesajul “Pregătiţi să colorăm Europa”.

Coregrafie spectaculoasă pregătită de catalani pentru Barcelona - Liverpool
Coregrafie spectaculoasă pregătită de catalani pentru Barcelona – Liverpool

Coregrafie spectaculoasă pregătită de catalani pentru Barcelona – Liverpool. Mesaj asemănător folosit în El Clasico

La fel ca la toate meciurile importante, catalanii au pregătit o coregrafie spectaculoasă şi pentru Barcelona – Liverpool. Peste 90.000 de cartoane vor fi puse pe scaunele de pe stadionul “Camp Nou”, iar fanii care vor veni la meci le vor ridica deasupra capului în minutele premergătoare partidei.

Pe un fond roş-albastru, culorile Barcelonei, va trona mesajul “Pregătiţi să colorăm Europa”. În octombrie 2018, catalanii au folosit un mozaic asemănător la derby-ul cu Real Madrid. Atunci, mesajul a fost “Noi colorăm fotbalul” şi a apărut la tribuna a II-a de pe “Camp Nou”. Barcelona s-a impus în El Clasico fără drept de apel, scor 5-1.

Jurgen Klopp i-a provocat pe catalani înainte de Barcelona – Liverpool

Înainte de meciul Barcelona – Liverpool, Jurgen Klopp i-a provocat pe catalani şi a spus că stadionul “Camp Nou” este doar o arenă simplă şi nu un templu al fotbalului. Oficialii clubului blaugrana i-au răspuns imediat antrenorului german.

“Camp Nou e doar un stadion. Unul destul de mare, dar nu este un templu al fotbalului. Am văzut echipe care au avut dificultăţi acolo şi acum vom experimenta şi noi asta. Sperăm să ne descurcăm bine. Dar dacă joci împotriva Barcelonei, cu siguranţă nu eşti favorit. Însă va fi un meci fantastic pentru toţi fanii fotbalului”, a declarat Jurgen Klopp. “Acesta este Nou Camp, casa noastră, templul nostru și forța noastră!”, a fost replica Barcelonei, oficialii clubului postând un clip video cu stadionul pe contul oficial de Twitter.