Sport

Coregrafii spectaculoase la FCSB – Dinamo! Peluza Nord, atacuri dure pentru PCH. Video+foto

Meciul FCSB - Dinamo era așteptat cu sufletul la gură de toată lumea, iar fanii au oferit un spectacol superb cu coregrafii impresionnate.
Coregrafii spectaculoase la FCSB  Dinamo Peluza Nord atacuri dure pentru PCH Videofoto
Meciul FCSB - Dinamo era așteptat cu sufletul la gură de toată lumea, iar fanii au oferit un spectacol superb cu coregrafii impresionnate. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Întâlnirea de pe Arena Națională se desfășoară într-un adevărat infern creat de cele două peluze rivale.

Este prima confruntare dintre cele două formații din acest sezon, pe care ambele l-au început ezitant.

ADVERTISEMENT

Cele două galerii s-au întrecut în coregrafii de top la FCSB – Dinamo

Partida FCSB – Dinamo a început în forță încă dinaintea primului fluier al arbitrului Istvan Kovacs, cele două galerii oferind coregrafii de excepție și bannere prin care se ironizau reciproc.

Peluza Nord a celor de la FCSB a afișat una banner uriaș cu o carte pe care era scris ”Sfârșitul este… aproape”. În interior, ca o epistolă, stătea scris: ”Din pofta de avere și cu cuvinte amăgitoare, ei vă vor momi pe voi. Doar osânda lor de mult pregătită nu zăbovește și pierzarea lor nu dormitează”. Acest mesaj era urmat de un altul: ”Feriți-vă de falși proroci, lacomi de bani, faimă și avere”.

ADVERTISEMENT

Coregrafii FCSB - Dinamo

Fanii ”roș-albaștrilor” au continuat ironiile la adresa rivalilor cu următoarele bannere: ”La Obor v-ați vaccinat, eliass câți mici v-a dat?”, ”Cash out DDB” și ”Din milă în prima ligă, ipocrizia voastră ne intrigă”.

Coregrafii FCSB - Dinamo

Coregrafii FCSB - Dinamo

Coregrafii FCSB - Dinamo

Dinamoviștii l-au comemorat pe Ivan Patzaichin

De partea cealaltă, Peluza Cătălin Hâldan a dat startul marelui eveniment cântând și încurajându-și favoriții încă de la încălzire. Fanii ”câinilor” au ținut să le răspundă rivalilor cu banner-ul: ”Nu contează că pe tabelă nu vă apare numele cât timp pe la mustață vă fluturați sumele”.

ADVERTISEMENT

Coregrafii FCSB - Dinamo

Suporterii dinamoviști nu l-au uitat nici pe marele Ivan Patzauchin, decedat în urmă cu o săptămână, și i-au onorat memora cu un mesaj emoționant: ”De la mila 23 până în Ștefan cel Mare spiritul amiralului, a noastră îndrumare”.

Coregrafii FCSB - Dinamo

Keșeru a marcat din nou cu Dinamo

Claudiu Keșeru a revenit cum nu se poate mai bine în tricoul lui FCSB. La al patrulea derby pe care l-a jucat împotriva lui Dinamo, atacantul a reușit să deschidă scorul cu a patra sa reușită în poarta marii rivale a roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Keșeru pune astfel în pericol titulatura de „naș al câinilor” deținută de Raul Rusescu, cel care a marcat de șapte ori împotriva lui Dinamo și care a prefațat pentru FANATIK derby-ul de pe Național Arena din etapa a 8-a.

Andrei Miron este căpitanul celor de la FCSB în derby-ul cu Dinamo, după cum FANATIK a dezvăluit încă de acum patru zile. Fundașul central al roș-albaștrilor va purta astfel în premieră banderola, în absența lui Florin Tănase.

În mod normal, Florin Tănase purta banderola de căpitan la FCSB, însă mijlocașul nu se va afla pe teren în derby-ul cu Dinamo. Acesta a suferit o accidentare gravă în partida cu CFR Cluj, pierdută de roș-albaștri cu scorul de 1-4.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – FCSB: 2,22 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: