Simona Halep

Cori Gauff mizează pe public înaintea meciului cu Simona Halep de la Wimbledon 2019! Ce a postat puștoaica pe Twitter

06.07.2019 | 16:04
Cori Gauff mizeaza pe public inaintea meciului cu Simona Halep de la Wimbledon 2019 Ce a postat pustoaica pe Twitter

Jucătoarea americană de tenis Cori Gauff pregăteşte deha meciul din optimile de finală de la Wimbledon 2019 împotriva Simonei Halep. Puștoaica de doar 15 ani este senzația actualei ediții a turneului de Grand Slam de pe iarbă, ea ajungând în a doua săptămână a competiției după victorii senzaționale în fața unor jucătoare mai bine cotate precum Venus Williams, Magdalena Rybarikova și Polona Hercog.

Cori Gauff mizează pe public înaintea meciului cu Simona Halep de la Wimbledon 2019!

Adolescenta americană a pierdut un singur set până acum la turneul londonez, în meciul din turul trei cu Polona Hercog, în care a și salvat două mingi de meci ale slovenei. La finalul întâlnirii, Cori ”Coco” Gauff a declarat că nu știa că o va întâlni pe Simona Halep în optimile de finală, dar a precizat că nu se teme de fostul lider mondial, mai ales că a văzut multe meciuri ale acesteia și îi cunoaște stilul de joc.

La o zi după succesul împotriva Polonei Hercog de la Wimbledon 2019, Cori Gauff a vizat meciul cu Simona Halep într-o postare făcută pe contul de Twitter. ”Mulțumesc fanilor pentru mesajele senzaționale și pentru suport. A fost o săptămână de vis. Așa că să mergem mai departe”, a scris jucătoarea americană, care astfel vrea să-și ducă mai departe visul pe iarba de la Londra.

Cori Gauff servind în timpul meciului cu Magdalena Rybarikova din turul 2 de la Wimbledon 2019

Halep nu a văzut niciun meci jucat de Cori ”Coco” Gauff

Simona Halep a ajuns în optimile de finală după o victorie încântătoare în fața bielorusei Victoria Azarenka, scor 6-3, 6-1, despre care a spus că a fost cel mai bun meci din acest an. Campioana noastră o va întâlni în premieră pe Cori ”Coco” Gauff, meciul din optimile de finală urmând să se desfășoare luni, 8 iulie, organizatorii britanici urmând să stabilească ora de start și terenul pe care se va juca.

La conferința de presă de după succesul din turul trei, Simona Halep a dezvăluit că nu a văzut niciun meci al viitoarei adversare, dar consideră că americanca Cori Gauff trebuie să aibă un joc solid dacă a reușit să treacă de Venus Williams. Puștoaica de doar 15 ani are o poveste de viață impresionantă, ea apucându-se de tenis la vârsta de 7 ani, fiind inspirată de Serena Williams.