Life

Corina Bud, luată la rost de fanii de pe Instagram. S-a pozat extrem de provocator

15.12.2020 | 21:21
Corina Bud luata la rost de fanii de pe Instagram Sa pozat extrem de provocator
Corina Bud, luată la rost de fanii de pe Instagram. S-a pozat extrem de provocator. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Corina Bud este una dintre artistele care nu se rușinează să pozeze provocator, ultima sa imagine stârnind un val de reacții în mediul online. Cântăreața a fost luată la rost după ce a apărut într-o ținută foarte sumară. 

Blondina s-a pozat într-un sutien minuscul de culoare neagră și o pereche de bikini. Ținuta nu a fost singura care i-a lăsat pe internauți cu gura căscată, ci și ipostaza în care vedeta a ales să-și arate formele apetisante și trupul sculptat la sală.

ADVERTISEMENT

Fotografia a fost realizată de undeva de sus, unghiul punând în valoare posteriorul Corinei Bud, ipostază, care din păcate, nu a fost apreciată de toată lumea. Un internaut de pe Instagram i-a dat o replică acidă, aducând în discuție și cariera sa de artistă.

Corina Bud, făcută praf de fani. Vedeta a fost taxată dur pentru o fotografie sexy

„Ce s-a întâmplat cu tine ?!?!?! de ajungi sa te faci văzută mai mult, aproape dezbrăcată, decât pe scena în spatele microfonului. Nu cântai rău deloc… Ce e cu tine. ?!?!?!”, a fost comentariul lăsat de un internaut la imaginea postată de Corina Bud.

ADVERTISEMENT

Replica frumoasei blondine nu a întârziat să apară, cântăreața venind cu un răspuns în limba spaniolă. Vedeta a mărturisit, oarecum în glumă, că nu mai are finanțe pentru haine, dar nici pentru microfon, făcând aluzie la mesajul fanului legat de muzică.

„Nu am bani pentru haine și nici pentru microfon”, a fost răspunsul dat de artistă, semn că a fost deranjată de comentariul venit pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Nici limba română nu mai știe”, „Așa te-ai trezit?”, „Ești bună și goală”, sunt alte comentarii răutăcioase lăsate de internauți în mediul online.

Corina Bud, imagine provocatoare în mediul online
Corina Bud, imagine provocatoare în mediul online. Ce reacții a stârnit artista. Sursa foto: Instagram.com

Corina Bud a dispărut din lumina reflectoarelor o vreme. Cântăreața a rămas în schimb activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează tot felul de imagini provocatoare.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a avut o absență de mai bine de 3 ani de pe scena muzicală, în momentul de față având propria casă de producție. Relansarea a venit odată cu piesa „Superstar”, melodie inspirată dintr-o poveste de dragoste trăită chiar de vedetă.

ADVERTISEMENT